Anunță Apocalipsa pentru campioana din Gruia: „CFR a avut mereu intrare la arbitri! Și-a schimbat blana, dar nu și năravul! O să se întâmple lucruri în consecință” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 10

Adrian Porumboiu, fostul patron al formației FC Vaslui, anunță Apocalipsa pentru CFR Cluj, campioana din ultimele patru sezoane ale Ligii 1.

Fostul patron din Liga 1 a tras câteva semnale de alarmă în ceea ce privește viitorul echipei antrenate de către Dan Petrescu și nu a ezitat să îi taxeze pe ardeleni.

Adrian Porumboiu a acuzat-o pe campioana României de lucruri necurate și de „relații dubioase”, dar crede că ardelenii vor avea de suferit pe viitor din cauza acestor „combinații” din trecut.

Adrian Porumboiu anunță Apocalipsa pentru campioana din Gruia

Totodată, Adrian Porumboiu este de părere că oficialii lui CFR Cluj au hotărât să îl numească președinte pe Cristi Balaj, fostul „central” din Liga 1, toate acestea deoarece acesta le-a facilitat în trecut intrările la arbitri.

„CFR este campioană. Aș vrea să spun ceva, dar mă abțin. Vor veni lucruri care se vor adeveri exact în contextul în care am vorbit despre anumite relații dubioase. CFR și-a schimbat blana, dar nu știm dacă și năravul. Ei au avut aceste intrări la arbitri prin Balaj. Doar nu l-au adus pe Balaj pentru veleitățile sale în fotbal, ci pentru ce a făcut pentru CFR Cluj”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport LIVE.

Cristi Balaj și-a anunțat retragerea de la conducerea ANAD (Agenția Națională Anti Doping) la începutul lunii noiembrie, iar apoi a ocupat postul de președinte al formației CFR Cluj, post lăsat liber după demisia lui Marian Copilu. În trecut, Cristi Balaj a fost arbitru și președinte la AJF Baia Mare și mai avea contract cu ANAD până în 2024 în momentul în care a fost ofertat de campioana României.

The post Anunță Apocalipsa pentru campioana din Gruia: „CFR a avut mereu intrare la arbitri! Și-a schimbat blana, dar nu și năravul! O să se întâmple lucruri în consecință” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă