Anunț triumfător al DDB! Mircea Lucescu și-a dat oficial acceptul: „E momentul nostru european”

2 luni in urmă 3

Mircea Lucescu, membru de elită al programului socios DDB, le dă o nouă mână de ajutor fanilor-acționari de la Dinamo. „Il Luce” a ajutat la organizarea unui meci amical între echipa lui, Dinamo Kiev, și „câinii roșii”, după cum anunță PCH pe Facebook.

Amical Dinamo Kiev - Dinamo București în Ucraina

Meciul se va juca pe stadionul „Olimpic” din Kiev, iar „fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru”, după cum se arată în comunicatul Peluzei. Prețurile biletelor și modalitatea de a le achiziționa vor fi anunțate în curând.

În demersul nostru am fost sprijiniți necondiționat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB și managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.

PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
ÎI MULȚUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roșu apă nu se face! 
- comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Dinamo între 1985 și 1990.

VIDEO. Dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”Ultrașii lui Dinamo Kiev au schimbat strategia anti-Mircea Lucescu + Gestul făcut de român

Andreea Tonciu s-a iubit cu Nicolae Mitea, apoi s-a măritat cu Daniel Niculescu. Uluitor ce a anunțat acum bruneta!

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă