Anunț surprinzător din Spania! Rayo Vallecano, sponsorizată de o companie gigant din România: „Este o mândrie pentru noi!”

2 luni in urmă 1

Rayo Vallecano anunță că Digi Communications este noul sponsor al echipei. Primul meci în care clubul de tradiție de lângă capitala Madrid va purta însemnele noului partener va fi chiar în acest week-end, cu Tenerife.

O mutare surprinzătoare la nivel de marketing vine din Spania! Rayo Vallecano anunță începerea unui parteneriat cu Digi Communications, gigantul de pe piața telecomunicațiilor din România.

Rayo Vallecano nu va fi prima echipă din fotbalul mare care va avea pe tricouri numele unei companii românești. Udinese joacă de ani buni cu sponsorul Dacia pe piept.

Anunț surprinzător din Spania! Rayo Vallecano, sponsorizată de un gigant din România

„Digi va fi noul sponsor principal al echipei noastre.

Rayo Vallecano anunță Digi ca nou sponsor principal.

Rayo a semnat un acord cu Digi, operatorul de telecomunicații al multinaționalei Digi Communications. Va fi principalul nostru sponsor până la sfârșitul acestui sezon. Primul meci în care vom purta logo-ul partenerului nostru este meciul cu Tenerife, de duminică.

Prin acest acord, Digi își arată sprijinul pentru club, cât și pentru cartierul nostru”, este anunțul postat de Rayo Vallecano pe site-ul oficial.

„Acest proiect important de a deveni sponsor principal al lui Rayo Vallecano este o mândrie pentru noi, dar și un mod de a ne arăta sprijinul pentru echipă, dar și pentru fanii ei. Este o alianță care ne va permite să continuăm să creștem împreună”, a declarat Marius Vărzaru, CEO Digi Spania.

„Suntem foarte bucuroși că avem sprijinul unei companii în creștere precum Digi, cu care împărtășim multe din valorile noastre”, a spus și președintele lui Rayo, Raul Martin Presa.

Spaniolii au și o scurtă descriere a companiei românești controlate de miliardarul Zoltan Teszari: „Digi și-a început activitatea în Spania în 2008, iar până azi are mai mult de 2 milioane de clienți și mii de puncte de vânzare.

Digi este o companie care aparține de multinaționala Digi Communications, prezentă în România, Spania, Italia și Ungaria. Digi Communications este liderul pieței în România”, scriu spaniolii.

Rayo Vallecano este pe locul 4 în La Liga 2, al doilea eșalon al fotbalului din Spania. Echipa de la periferia Madridului are 40 de puncte după 23 de meciuri și este la cinci pași de locurile direct promovabile.

Răzvan Raț a jucat pentru Rayo Vallecano pe finalul carierei.

Ultimul sezon în care Rayo Vallecano a jucat în La Liga a fost în 2018-2019.

The post Anunț surprinzător din Spania! Rayo Vallecano, sponsorizată de o companie gigant din România: „Este o mândrie pentru noi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă