Anunț-șoc! Gigi Becali a decis pe cine trimite ca s-o blocheze pe CSA Steaua: Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!»

2 luni in urmă 2

Campionatul Ligii a 3-a se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 14:00, se joacă CSA Steaua - FCSB II. Meciul e programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea, iar Gigi Becali a anunțat că mai mai mulți jucători de la prima echipă vor fi trimiși la FCSB 2, sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă.

Becali, care a cerut în instanță ca CSA Steaua să nu promoveze în Liga 1, a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor ce jucători de la prima echipă vor trece sâmbătă la FCSB 2.

Cel mai sonor nume este Octavian Popescu (19 ani), om de bază în formația lui Toni Petrea. Acesta are trei cartonașe galbene și, spune Becali, va fi menajat în vederea meciului cu CFR Cluj, de peste două etape.

Gigi Becali: „De ce să câștige CSA Steaua?”

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu. E copil, are 18 ani.

Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!».

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea. ”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

CSA Steaua, după 10 etape, e lider, cu 26 de puncte. FCSB 2 e pe locul secund, cu 24 puncte. În confruntarea din tur, CSA s-a impus cu 2-1.

Cum ar putea arăta FCSB cu UTA: Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Vână, Simion, Olaru - Moruțan, Fl. Tănase, Fl. Coman

Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga -  Al.Arnold, Nedelcu, Pantea,S oildeis –, Șut, Perianu, Simion – Oaidă, Niță, Oct. Popescu

Să vedem acum unde mă lasă să jucăm, Pe Arena Națională nu mă lasă, pe Arcul de Triumf nu mă lasă proprietarul Petrache. La Ghencea nu mă lasă proprietarul Talpan. Ei sunt proprietari, dar ei nu fac nimic. Eu aduc zeci de milioane în țară. Ei cheltuie bani și ei decid
- Gigi Becali

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Daniel Oprița știe ce jucători va trimite Gigi Becali la FCSB 2 sâmbătă: „90% asta va fi echipa”Moruțan a urcat la același nivel cu cei mai buni pasatori din istoria lui FCSB!

Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă