Anunț incredibil! Ce sumă ar urma să primească Gigi Becali, după plecarea lui Bogdan Planic de la FCSB

1 lună in urmă 3

Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB, în această vară, din cauza faptului că formația bucureșteană nu i-ar fi plătit mai multe salarii. Ulterior, Gigi Becali a anunțat că îl va da în judecată pe Planic, pentru a obține zece milioane de euro, adică valoarea clauzei de reziliere a contractului. Însă, patronul lui FCSB ar urma să primească o sumă de bani mult mai mică.

Deși echipele se fereau să semneze cu Bogdan Planic, din cauza litgiului în care se află cu FCSB, Maccabi Haifa a riscat și l-a transferat pe fundașul sârb.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ce sumă ar urma să primească Gigi Becali, după plecarea lui Bogdan Planic de la FCSB

Presa din Serbia notează că Maccabi Haifa se așteaptă să fie obligată să plătească FCSB-ului doar 180.000 de euro, contravaloarea ultimul an de contract pe care Planic îl mai avea cu formația bucureșteană și nicidecum zece milioane de euro, cât își dorește Becali să obțină.

Bogdan Planic o duce foarte bine la Maccabi Haifa, liderul din prima ligă israeliană. Presa locală scrie numai cuvinte frumoase la adresa fostului fundaș de la FCSB.

„Omul responsabil de schimbarea din apărare e Bogdan Planic, în ciuda startului dificil pe care l-a avut la echipă. Era în litigiu cu FCSB și multe echipe au ales să stea departe de el, dar conducerea lui Maccabi a decis să riște. Părea să nu fi meritat la început, dar, cu timpul, părerea generală s-a schimbat radical. Planic e un fundaș excelent”, scrie sports.walla.co.il.

700.000 de euro este cota lui Bogdan Planic, conform transfermarkt.com

The post Anunț incredibil! Ce sumă ar urma să primească Gigi Becali, după plecarea lui Bogdan Planic de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă