Anunț important de la UEFA pentru naționala României. Ce se va întâmpla în preliminariile CM 2022. Tricolorii joacă în Islanda la 2 septembrie

2 luni in urmă 24

Sistemul VAR va fi operaţional la toate meciurile de calificare europene rămase în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, informează FRF, conform news.ro.

UEFA a anunţat, joi, că sistemul de arbitru asistent video (VAR) va fi utilizat, cu acordul FIFA, la toate partidele rămase de disputat în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Sistemul va fi operaţional începând cu runda a IV-a, adică meciurile ce se vor disputa în septembrie 2021.

Deşi s-a dorit folosirea acestuia încă de la startul campaniei de calificare, UEFA a anunţat că planurile iniţiale au fost modificate din cauza complicaţiilor logistice şi a riscurilor asociate pandemiei COVID-19.

Implementarea VAR, care este organizată de UEFA, va fi realizată la faţa locului pe stadionul echipei gazdă, cu utilizarea echipamentului furnizat de UEFA.

România, locul 4 în Grupa J, va relua campania de calificare la CM, la 2 septembrie, în Islanda.

Citeste si:

De la ce ore concurează, la noapte, ultimii români cu șanse la medalii la Jocurile Olimpice

Ce am fost și ce am ajuns! Imagini de colecție cu 80 000 de americani care se ridică în picioare și aplaudă sportivii români la Jocurile Olimpice din 1984. Atunci am fost pe locul 2 în clasamentul pe medalii

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă