Anunț devastator pentru Novak Djokovic după ce sârbul a recunoscut totul! Liderul mondial riscă închisoarea: „E o încălcare gravă a legilor!”

1 săptămână in urmă 16

Novak Djokovic (34 de ani) a recunoscut că a mers la un eveniment public infectat cu Covid, iar acum riscă o pedeapsă usturătoare! Liderul mondial ar putea fi sancționat cu până la 3 ani de închisoare!

Novak Djokovic a lămurit situația, miercuri, după ce a fost acuzat că a mers cu bună știință la mai multe evenimente publice deși era infectat cu noul coronaviru!

Chiar dacă la evenimentul dedicat copiilor nu s-a întâmplat acest lucru, Nole a recunoscut că s-a întâlnit cu un jurnalist de la L’Equipe după aflarea rezultatului testului.

Anunț devastator pentru Novak Djokovic după ce sârbul a recunoscut totul! Liderul mondial riscă închisoarea

Cu toate că a păstrat distanțarea socială, Novak Djokovic a încălcat legea din Serbia! Conform articolului 248 din Codul Penal al Serbiei, liderul mondial riscă o pedeapsă cu închisoarea, potrivit news.com.au. „Persoanele care în timpul pandemiei nu acționează conform legilor, deciziilor sau ordinelor impuse pentru a respecta măsurile de prevenție va fi pedepsit cu o amendă sau cu închisoarea de până la 3 ani”, se menționează în articolul 248 din Codul Penal.

Mai mult, premierul Serbiei, Ana Brnabic, s-a pronunțat în legătură cu cazul lui Novak Djokovic, spunând că liderul ATP riscă să fie pedepsit: „Este o încălcare clară a legilor. Dacă ești testat pozitiv, trebuie să intri imediat în izolare!”, a declarat Ana Brnabic.

Novak Djokovic a recunoscut că a mers la un interviu pentru L’Equipe deși era infectat cu Covid

Deși s-a spus că a participat la un eveniment dedicat copiilor și s-a pozat cu aceștia fără mască, după ce a fost depistat cu coronavirus, Novak neagă acest lucru! Liderul ATP recunoaște, totuși, că mers cu bună știință, infectat, la o întâlnire cu un jurnalist, păstrând distanțarea socială.

„Pe 18 decembrie, am fost la centrul meu de tenis din Belgrad pentru a-mi îndeplini un angajament de lungă durată pentru un interviu și o ședință foto L’Equipe! Am anulat toate celelalte evenimente, cu excepția interviului pentru L’Equipe. M-am simțit obligat să merg mai departe și să particip la interviu, deoarece nu voiam să dezamăgesc jurnalistul, dar m-am asigurat că păstrez distanțarea socială și că port mască, cu excepția cazului în care mă fotografia! În timp ce m-am dus acasă după interviu să mă izolez pentru perioada necesară, reflectând, am realizat că am greșit și că trebuia să reprogramez interviul”, a recunoscut Djokovic, deținător a 20 de titluri de Grand Slam.

The post Anunț devastator pentru Novak Djokovic după ce sârbul a recunoscut totul! Liderul mondial riscă închisoarea: „E o încălcare gravă a legilor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă