Anunț categoric în privința situației de la CSA Steaua: „Ar putea avea drept de promovare”

2 săptămâni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021, 09:04 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 09:16

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo și Poli Iași, a comentat unul dintre cele mai fierbinți subiecte din fotbalul românesc: situația de la CSA Steaua.

Recent promovată în Liga 2, CSA Steaua, club care aparține de MApN, nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon și e nevoit să găsească un investitor privat pentru a putea activa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Florin Prunea e categoric: „CSA Steaua poate avea drept de promovare”

Fostul internațional crede că formația roș-albastră ar putea să primească dreptul de a promova.

 „Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă va avea merit sportiv, va promova”, a declarat Florin Prunea la Prosport.

Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa? Se duce omul să își facă treaba. Este și el pe final de carieră. Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea 
– Florin Prunea

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1 

Gazeta Sporturilor a scris încă din urmă cu că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

CSA Steaua, start excelent în Liga 2

Trupa lui Daniel Oprița se află în acest moment pe locul 5 în Liga 2, loc de play-off. „Militarii” au strâns 17 puncte în 8 etape, având cinci victorii, două egaluri și o înfrângere.

VIDEO Victor Angelescu: „Din punct de vedere moral, FCSB e Steaua!”

Citește și: 

Un nou episod din conflictul Emil Grădinescu - CSA Steaua: „Cine a plătit transportul, cazarea și masa?!”

Edi Iordănescu vrea pe Ghencea: „Pentru rugby văd că se poate, pentru noi de ce nu?”

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă