Anunț bombă al FRF, în noapte: „Timpul s-a scurs!”. Răsturnare de situație în negocierile dintre Răzvan Burleanu și Loți Boloni! Detalii din negocierile secrete: s-a ajuns la a 4-a ofertă

6 zile in urmă 15

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a făcut dezvăluiri cu privire la negocierile dintre Ladislau Boloni și Federația Română de Fotbal.

Ladislau Boloni este deja de o săptămână în România și nu a oferit încă un răspuns cu privire la posibilitatea de a prelua echipa națională.

Ladislau Boloni a oferit o primă reacție despre negocierile cu Federația Română de Fotbal și a recunoscut că nu a mai răspuns la telefon.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, dezvăluiri despre negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF

Andrei Vochin a dezvăluit că FRF negociază intens cu Ladislau Boloni și că, în acest moment, mingea este în terenul antrenorului.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui.

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat.

(n.r. despre declarațiile lui Ladislau Boloni) Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, dar nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns niciodată la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă nu sau o amânare. Pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

 

The post Anunț bombă al FRF, în noapte: „Timpul s-a scurs!”. Răsturnare de situație în negocierile dintre Răzvan Burleanu și Loți Boloni! Detalii din negocierile secrete: s-a ajuns la a 4-a ofertă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă