Antrenorul Simonei Halep a explicat de ce s-a retras sportiva de la Sydney

1 săptămână in urmă 35

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Daniel Dobre, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a transmis că decizia este una firească, având în vedere că sportiva va bifa cinci meciuri în această săptămână, iar în următoarele șapte zile se va putea antrena la Australian Open, chiar la Melbourne.

Antrenorul Simonei Halep a explicat de ce s-a retras sportiva de la Sydney

Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum.

Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a spus Daniel Dobre, la emisiunea Așii Tenisului, de la Digi Sport.

Simona Halep nu obișnuiește să joace în săptămâna premergătoare unui Grand Slam, însă a făcut-o înaintea ultimului mare turneu câștigat, Wimbledon. Atunci, însă, Daniel Dobre, antrenorul sportivei și 2019, susține că situația a fost complet diferită.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Atunci a fost singurul turneu pe iarbă și aveai nevoie să joci ceva pe iarbă. Dacă juca înainte de Eastbourne, nu juca acolo”, a spus Daniel Dobre.

O ”săptămână cu emoții” pentru Simona Halep

Daniel Dobre a vorbit și despre parcursul Simonei Halep de la Melbourne Summer Set și a recunoscut că a fost o săptămână cu emoții, având în vedere că este prima din sezon.

A fost o săptămână cu emoții, pentru că, după ce ai muncit două luni și n-ai jucat meciuri, n-ai știut unde te situezi. E o săptămână bună, Simona și-a arătat disponibilitatea la efort, dorință de a juca fiecare minge.

Din ce am înțeles, au diferit foarte mult diferențele de temperatura. Per total, e o săptămână care confirmă că Simona este pe drumul bun pentru a-și atinge nivelul maxim”, a transmis Daniel Dobre.

Etichete: simona halep , wta sydney , daniel dobre

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă