Antrenorul Simonei Halep a analizat finala cu Veronika Kudermetova de la Australian Open 2022. „Nu e un meci ușor! E o jucătoare periculoasă!”

1 săptămână in urmă 14

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a analizat finala Australian Open pe care sportiva noastră o va juca împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova.

Simona Halep va lupta pentru trofeul pus la bătaie la Australian Open 2022 cu Veronika Kudermetova, iar Daniel Dobre susține că sportiva noastră nu va avea un meci ușor și a explicat de ce.

Daniel Dobre crede că rusoaica Veronika Kudermetova poate fi periculoasă din cauza loviturilor puternice și a creșterii din jocul său. Totodată, antrenorul Simonei Halep și-a adus aminte și de precedentele două întâlniri dintre fostul lider mondial și sportiva care ocupă locul 31 în ierarhia WTA.

Daniel Dobre a analizat finala de la Australian Open 2022 dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova

Daniel Dobre a dezvăluit și cum o să se prezinte Simona Halep la finala Australian Open 2022 pentru a câștiga marele trofeu și îi transmite rusoaicei că românca „este pregătită din punct de vedere tactic”.

„Nu este un meci ușor. A jucat anul trecut în Australia cu Kudermetova și la Moscova, unde a fost mai greu în partea a doua. Kudermetova e o jucătoare periculoasă, are momente bune de joc, dă foarte tare, are experiență, a câștigat FED Cup cu Rusia.

Simona va crește nivelul, pentru că este o finală. Este pregătită din punct de vedere tactic, cred că va fi un meci frumos”, a spus Daniel Dobre, la emisiunea Așii Tenisului, de la Digi Sport.

Finala fintre Simona Halep și Veronika Kudermetova de la Australian Open 2022 va vea loc duminică, 9 ianuarie,  ora 08.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 2. Finala de la Melbourne Summer Set 1 va consemna al treilea duel direct între cele două sportive, iar românca a câștigat două dintre acestea.

The post Antrenorul Simonei Halep a analizat finala cu Veronika Kudermetova de la Australian Open 2022. „Nu e un meci ușor! E o jucătoare periculoasă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă