Antrenorul românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, reacție categorică după ce Parma a retrogradat matematic în Serie B: „Acest club merită să fie în Serie A”

4 zile in urmă 16

Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, a vorbit după ce echipa sa a retrogradat matematic în Serie B, în urma eșecului din meciul cu Torino, scor 0-1.

Torino și Parma s-au întâlnit în cadrul etapei cu numprul 34 din Serie A, iar torinezii au învins cu scorul de 1-0 datorită golului înscris de către Mergim Vojvoda, în minutul 63.

În urma acestui rezultat, Parma a retrogradat matematic în Serie B, însă antrenorul Roberto D’Aversa este de părere că echipa sa nu merita să părăsească prima scenă a fotbalului italian.

Roberto D’Aversa, după ce Parma a retrogradat matematic în Serie B

„Suntem profesioniști și trebuie să ne comportăm ca atare. Jocul de azi reflectă sezonul pe care l-am avut, cel puțin de la revenirea mea. Torino nu a demonstrat superioritate. Ne-a lipsit carisma și determinarea, iar acest lucru a compromis nu doar jocul de azi, ci întreg rezultatul. Ne pare rău că după patru ani de muncă, ne întoarcem într-o divizie care nu reprezintă Parma.

Am pierdut un alt meci, în care nu am concretizat, nu din cauza calității, ci din cauza emoțiilor, din cauza poziției din clasament. Nu mă gândesc deloc la viitorul meu. Clubul se restructurează pentru a deveni unul dintre cele mai importante.

Viitorul va fi luminos, dar ne pare rău pentru acest moment. Nu este deloc bine că am retrogradat cu acest club care merită Serie A”, a spus Roberto D’Aversa, la finalul partidei cu Torino.

Ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă

În ceea ce îi privește pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, Marcello Carli, managerul general al clubului, a anunțat că aceștia vor rămâne la Parma.

„Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a declarat managerul general al clubului, citat de Parma Live.

The post Antrenorul românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, reacție categorică după ce Parma a retrogradat matematic în Serie B: „Acest club merită să fie în Serie A” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă