Antrenorul Parmei știe la ce capitol ”suferă” echipa sa: ”O problemă cauzată de faptul că mulți dintre acești băieți sunt străini”

2 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

După acest meci, Parma s-a îndepărtat și mai mult de obiectivul principal: salvarea de la retrogradare. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este la șapte puncte distanță de ultimul loc ce asigură rămânerea în prima ligă, ocupat de FC Torino, care are două meciuri mai puțin.

Roberto D'Aversa: ”Cel mai important este să transmiți un sentiment de pericol pe teren”

„Această înfrângere rămâne de neuitat. Pare imposibil să conducem, am avut șansa să preluăm din nou conducerea și am pierdut inexplicabil. Continuăm să avem aceste black-out-uri care compromit întregul meci. O echipă care își joacă viața nu își poate permite să ofere aceste goluri și să nu își fructifice șansele.

Jucătorii lui Cagliari au fost mult mai determinați, ai noștri au pierdut controlul meciului”, a spus D'Aversa, potrivit Football-Italia.

Antrenor Parmei știe la ce capitol ”suferă” echipa sa: ”Această echipă poate îmbunătăți comunicarea, dar este o problemă cauzată de faptul că mulți dintre acești băieți sunt străini. Cel mai important este să transmiți un sentiment de pericol pe teren”, a mai transmis antrenorul Parmei.

Parma rămâne pe penultimul loc cu 20 de puncte, în timp ce Cagliari, cu 25 de puncte, s-a apropiat de Torino, aflată pe primul loc deasupra liniei retrogradării cu 27 de puncte.

VIDEO Rezumatul meciului Cagliari - Parma 4-3

Etichete: parma , roberto d'aversa , cagliari - parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă