Antrenorul Parmei, prima reacție despre transferul lui Dennis Man! Roberto D’Aversa a anunțat când va debuta fosta vedetă a FCSB + Italianul nu e fan al Ligii 1

3 săptămâni in urmă 16

Dennis Man a fost prezentat de Parma, iar jucătorul transferat de Gigi Becali în schimbul a 13 milioane de euro este așteptat să devină un adevărat star în Serie A. Roberto D’Aversa îndeamnă la răbdare și dă de înțeles că diferențele între campionatul italian și Liga 1 sunt uriașe.

Dennis Man a ajuns la Parma, unde a fost prezentat ca o mare lovitură. Fanii au mari speranțe în privința românului, pe care îl văd urmașul lui Adi Mutu.

Aflată pe penultimul loc în clasamentul din Serie A, Parma se agață de orice punct, iar în prima etapă a returului se deplasează la Napoli, pe terenul unei echipe cu pretenții de Champions League în Italia. Antrenorul Roberto D’Aversa nu ia în calcul debutul fostului jucător al FCSB.

Antrenorul Parmei, prima reacție despre transferul lui Dennis Man! Roberto D’Aversa a anunțat când va debuta fosta vedetă a FCSB

În cadrul conferinței de presă de dinaintea deplasării de pe arena „Diego Armando Maradona”, antrenorul Parmei a vorbit și despre ultimul transfer făcut de echipa sa, arădeanul Dennis Man.

„Un jucător cu acele caracteristici nu aveam încă. Alte aprecieri nu pot face, s-a antrenat cu noi doar în această dimineață. Când va fi gata să joace ne va spune doar timpul.

S-a făcut o investiție importantă, dar vine dintr-un campionat românesc, cu tot respectul… Trebuie să cântărim dificultățile campionatului italian, să-i dăm timp să crească. Depinde de el să demonstreze dacă e pregătit.

Nu e corect să-i dăm responsabilități, să ne gândim bine când împărțim jucătorii în buni sau mai puțin buni. Nu discutăm politica (n.a. de transferuri), când se iau tineri trebuie să le dai timp și e normal”, a declarat Roberto D’Aversa.

Ținând cont de declarațiile tehnicianului „galben-albaștrilor”, Dennis Man nu va fi inclus în lotul Parmei, care joacă mâine, de la ora 19, la Napoli.

13 milioane de euro plus două milioane de bonusuri e suma de transfer (cea mai mare pentru un fotbalist din Liga 1) plătită de AC Parma FCSB-ului pentru transferul atacantului de 22 de ani.

Dennis Man, mesaj emoționant după despărțirea de FCSB

Dennis Man a avut un mesaj emoționant la despărțirea de fosta echipă. Atacantul de 22 de ani și-a anunțat plecarea pe contul personal de facebook, unde a reacționat pentru prima dată după plecarea în Serie A.

„Cel mai greu moment al vieții mele, ziua când trebuie sa mă despart de VOI ! 4 ani jumate STEAUA mi-a fost casă, mamă, tată, frate.. lucruri pe care le-am lăsat la Arad.

Mulțumesc colegilor si staffului, mulțumesc suporterilor și vouă oamenilor care m-ați susținut in momentele bune și în momentele mai puțin bune, mulțumesc familiei STEAUA ! 🔴🔵

Vă mulțumesc ! FCSB
Al vostru, Dennis”, este mesajul postat de golgheterul Ligii 1.

The post Antrenorul Parmei, prima reacție despre transferul lui Dennis Man! Roberto D’Aversa a anunțat când va debuta fosta vedetă a FCSB + Italianul nu e fan al Ligii 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă