Antrenorul Parmei a explicat cum au fost motivați Man și Mihăilă înaintea meciului cu Roma. Cui a fost dedicată victoria

1 lună in urmă 2

Liga 1: Chindia - Astra, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Poli Iași, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Mihăilă a marcat după doar nouă minute, după ce Man l-a găsit liber în careu, iar Hernani a stabilit scorul final în minutul 55, din penalty.

Antrenorul Parmei a explicat cum au fost motivați Man și Mihăilă înaintea meciului cu Roma. Cui a fost dedicată victoria

La finalul meciului, Andrea Tarozzi, antrenorul secund al Parmei, care i-a ținut locul principalului Roberto D'Aversa, suspendat, a vorbit despre cât de importantă este această victorie pentru echipa sa, dar și despre modul în care au reușit să fie motivați Man, Mihăilă și ceilalți fotbaliști.

"Antrenorul (n.r - Roberto D'Aversa) își dorea foarte mult să câștige. Îi vom dedica victoria președintelui (n.r - Kyle Krause). Suntem bucuroși că am obținut victoria, în ciuda unui meci greu. Suntem într-un moment de creștere, chiar dacă rezultatele nu mai veneau. Ne-au lipsit punctele, însă azi am văzut o Parma care a atins un nivel bun al condiției fizice și al atenției. De asemenea, jucătorii înțeleg mai bine ce le cere antrenorul, ceea ce e important.

Avem multă încredere în această echipă. Avem nevoie de timp pentru a face o echipă să crească și să-i facem pe jucători să înțeleagă ce le cere antrenorul. Azi, fanii ne-au făcut un video de susținere înainte de meci și a fost foarte important. Ne-au făcut să simțim că îi avem aproape, așa cum era mereu înainte. Fanii sunt fundamentali, jucătorii au văzut clipul motivațional cu un minut înainte de a intra pe teren", a spus Andrea Tarozzi, secundul lui Roberto D'Aversa.

Pentru Parma a fost prima victorie după 18 meciuri consecutive fără succes. Echipa lui Man și Mihăilă a ajuns la 19 puncte, dar rămâne pe penultima poziție, la trei lungimi în spatele ultimului loc care asigură salvarea, ocupat de Cagliari.

În runda următoare, vineri, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, Parma primește vizita celor de la Genoa.

Man și Mihăilă l-au impresionat pe Graziano Pelle: "Sunt băieți cu o calitate extraordinară!"

Mihăilă a deschis scorul în minutul nouă, după o pasă decisivă a lui Man. Pentru fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost al doilea gol consecutiv în Serie A, în timp ce ex-atacantul de la FCSB a bifat al doilea assist la rând.

Cei doi români au fost lăudați încă de la pauza meciului de Graziano Pelle, colegul din ofensivă, care are 20 de meciuri la naționala Italiei și a semnat cu Parma în această iarnă.

"Mă simt excelent alături de Man și Mihăilă, sunt băieți care își doresc foarte mult și au o calitate extraordinară. Din nefericire, aici nu prea există timp de așteptare pentru tineri, trebuie să fim pregătiți imediat, dar ei se descurcă bine", a spus Pelle, la pauza meciului Parma - Roma, citat de Parmalive.

Titularizarea ambilor români de la Parma în meciul cu AS Roma a reprezentat o premieră, cei doi împărțindu-și în ultimele runde prezențele în primul ”11”.

VIDEO Rezumatul meciului Parma - AS Roma 2-0

Etichete: serie a , as roma , parma , dennis man , valentin mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă