Antrenorul Parmei a analizat situația lui Valentin Mihăilă! Ce îi lipsește românului pentru a fi decisiv în Serie A

1 lună in urmă 2

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare meciului, Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a analizat situația lui Valentin Mihăilă, titular în ultimele două etape, când echipa a remizat cu Udinese și Spezia.

Roberto D'Aversa a analizat situația lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă va fi, foarte probabil, în echipa de start a Parmei și la meciul cu Inter, dat fiind faptul că echipa se confruntă cu anumite probleme de lot în ofensivă, Roberto Inglese și Graziano Pelle fiind accidentați în continuare, dar Roberto D'Aversa a transmis că mijlocașul român trebuie să mai crească în joc, în special la finalizare.

Mihăilă a venit accidentat aici. Cred că jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, dar trebuie să materializeze mai mult”, a declarat Roberto D'Aversa.

Dacă Valentin Mihăilă pare că și-a găsit un loc în primul ”11” al Parmei, nu același lucru s-a întâmplat și cu Dennis Man. Totuși, situația s-ar putea schimba la meciul cu Inter, Roberto D'Aversa anunțând că și Yan Karamoh, om de bază în atacul echipei în ultima perioadă, a acuzat anumite probleme medicale, astfel că Dennis Man ar putea primi o șansă încă din primul minut, asta dacă antrenorul nu va decide să apeleze la o improvizație, cu mijlocașul Juraj Kucka trecut în banda atacului.

Karamoh a crescut și el în ultimul timp. Are anumite probleme medicale, chiar și astăzi s-a resimțit. După meci (n.r. cu Spezia) i-au trebuit 48 de ore să se recupereze.

Au fost multe dureri. Trebuie să facem un meci bun cu Inter, dar să fim atenți și la recuperare, pentru că apoi vine alt meci în scurt timp”, a transmis Roberto D'Aversa.

Etichete: parma inter , valentin mihaila , roberto d'aversa , antrenor parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă