Antrenorul lui Parmei n-a mai suportat și a răbufnit. Mihăilă a și marcat cu Crotone, însă echipa e ca și retrogradată

1 săptămână in urmă 28

  • Liga 1: Chindia Târgoviște - Poli Iași, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

După un nou eșec, 3-4 cu Crotone, antrenorul Parmei a recunoscut că jucătorii săi nu sunt suficient de buni pentru acest nivel.

Roberto D'Aversa: "Nu suntem suficient de buni pentru acest nivel. Nu are rost să păcălim lumea"

"Punctele contează mereu, pentru că nu suntem încă retrogradați matematic. Acest meci a arătat ceea ce eu am văzut de când m-am întors, adică faptul că reacționăm când luăm gol, însă apoi facem greșeli incredibile.

Asta demonstrează că, atunci când faci acele erori, atât în atac, cât și în apărare, pierzi la nivel de Serie A. Nu știu dacă ne lipsește încrederea. Am înscris trei goluri și totuși am primit patru.

Am făcut prea multe greșeli și primim sistematic gol de fiecare dată după ce marcăm. Ne lipsește personalitatea, ne lipsește leadership-ul și nu suntem suficient de buni pentru acest nivel. Nu are rost să păcălim lumea", a spus D'Aversa, potrivit Sky Sports, citat de Football-Italia.

Mihăilă a marcat pentru Parma în meciul cu Crotone

În meciul cu Crotone, Mihăilă a înscris un gol pentru Parma, iar Dennis Man s-a accidentat și nu a rezistat nici 20 de minute pe teren. Reușita din partida cu Crotone a consemnat al patrulea gol marcat de Valentin Mihăilă în tricoul Parmei, după cele cu Lazio, din Cupa Italiei, Fiorentina și AS Roma, din Serie A.

Roberto D'Aversa a pregătit Parma de două ori. Mai întâi între decembrie 2016 și august 2020, când a luat echipa din Serie C și a promovat-o succesiv, iar apoi din ianuarie 2021, când l-a înlocuit pe Fabio Liverani.

În primul mandat al lui D'Aversa, Parma a arătat o mai mare siguranță defensivă, însă acum aproape că nu există meci în vcare să nu primească gol sau goluri.

"Cred că echipei îi lipsesc lideri care să-și asume responsabilități și să tragă echipa după ei. Sincer, nici eu nu înțeleg așa o schimbare radicală. Cred că sunt multe aspecte care contribuie la asta. Conduceam cu 3-2 pe Cagliari, dar în minutele de final am bătut repede loviturile libere, ne-am grăbit și nu am controlat ritmul. Asta e lipsă de experiență", a spus D'Aversa.

Chiar dacă Parma a pierdut cu Crotone, ambele echipe sunt practic retrogradate. Crotone e ultima, cu 18 puncte, iar Parma e penultima, cu 20, în timp ce Cagliari întregește grupul echipelor de pe poziții retrogradabile, cu 28 de puncte. Primul loc care se salvează este benevento, cu 31 de puncte.

VIDEO cu golul lui Mihăilă în meciul Parma - Crotone 3-4:

Etichete: parma , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă