Antrenorul lui Florin Andone a vorbit despre transferul atacantului la Rapid: „A fost greu pentru el”

2 săptămâni in urmă 14

Antrenorul lui Cadiz a comentat posibilul transfer al lui Florin Andone. Atacantul român este foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu Rapid, după un tur de sezon dificil, în care nu a reușit să se readapteze în La Liga.

Alvaro Cervera, tehnicianul echipei de pe locul 19 din Spania, penultimul, spune că se va baza pe serviciile vârfului de 28 de ani atât timp cât îl va avea la dispoziție.

În opinia sa, accidentările pe care le-a avut Andone, dar și perioada de readaptare la fotbalul spaniol, l-au împiedicat pe jucător să arate forma de altădată.

Antrenorul lui Cadiz a comentat posibilul transfer al lui Florin Andone la Rapid

Cervera a dezvăluit că dialoghează constant cu atacantul care a mai evoluat pentru Deportivo la Coruna, Brighton și Galatasaray și i-a transmis că se află în vizorul său în continuare.

„Mă bazez pe el și voi continua să o fac cât timp va fi aici. A fost greu pentru el să se adapteze și poate că asta m-a costat și pe mine. Acum este mai bine față de momentul în care a venit, e pe drumul cel bun. Cât timp va fi aici, îl vom folosi. Am vorbit cu el acum ceva timp, i-am spus ce are de făcut aici. Se antrenează bine”, a declarat antrenorul lui Cadiz despre Florin Andone.

Antrenorul lui Cadiz spune că se va baza pe Florin Andone câtă vreme îl va avea la echipă. Împrumul la Rapid depinde strict de Brighton, club care îl deține pe atacantul român. Sursă foto: Cadiz Facebook

Potrivit 1923.ro, Rapid este aproape de a obține împrumutul lui Florin Andone. Giuleștenii au început deja negocierile cu Brigton pentru a-l aduce pe atacant la gruparea din Liga 1 în următoarele șase luni.

Oficialii echipei antrenate de Mihai Iosif ar urma să îi plătească  lui Florin Andone 75.000 de euro pentru cele șase luni petrecute în Giulești, iar britanicii trebuie să suporte restul salariului.

Șansele ca această mutare să se facă sunt mari, mai ales că Florin Andone a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că este un susținător al echipei din Giulești. „Tata și fratele meu țineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanță, dar cred că acum, prin venirile lui Daniel Niculae și Săpunaru vor crește ca grup”, spunea Florin Andone în urmă cu câțiva ani.

The post Antrenorul lui Florin Andone a vorbit despre transferul atacantului la Rapid: „A fost greu pentru el” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă