Antrenorul lui Djokovic, prima imagine din aeroportul din Melbourne: ”Nu e cea mai obișnuită călătorie” FOTO

2 săptămâni in urmă 13

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 10:00

176 citiri

 ”Nu e cea mai obișnuită călătorie” FOTO

Antrenorul lui Djokovic, croatul Goran Ivanisevic, a publicat pe Instagram o fotografie cu el şi alţi membri ai staff-ului în timp ce aşteptau în aeroport, în timp ce liderul ATP era chestionat de serviciile de imigrare.

Fostul mare tenismen croat și-a făcut un selfie în timp ce era întins pe un fotoliu, așteptând finalizarea situației complicate în care a intrat Novak Djokovic la sosirea în Australia.

”Nu e cea mai obișnuită călătorie”, a menționat Ivanisevic.

Djokovic, care a primit marţi o derogare medicală pentru a participa la Openul Australiei, a fost blocat miercuri pe aeroportul din Melbourne din cauza unei probleme cu viza.

Potrivit presei australiene, jucătorul care a câştigat de nouă ori turneul Australian Open şi care a luat marţi avionul în direcţia Melbourne după ce a anunţat obţinerea acestei derogări, nu ar fi completat formularul corect pentru tipul de viză pe care l-a cerut.

Serviciul vamal federal a contactat guvernul statului Victoria, a cărui capitală este Melbourne, când s-a constatat că echipa lui Djokovic a solicitat "tipul greşit de viză", a indicat The Age. Djokovic a încercat să intre în ţară cu o viză de muncă ce "necesita acordul guvernului statului Victoria", potrivit cotidianului The Australian.

Jaala Pulford, ministrul Sportului în statul Victoria, a afirmat miercuri după-amiaza într-un tweet că statul său a refuzat această cerere.

Citeste si:

Novak Djokovic a făcut apel la decizia de expulzare din Australia. Când va fi analizată cererea sârbului

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul masculin, a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, o decizie care...

 ”Da, este dur, dar este corect!”. Sârbul va fi trimis înapoi acasă

Presa australiană a scris că liderul ATP, Novak Djokovic, ar fi încercat să intre în Australia invocând "imunitatea naturală" obţinută după ce a suferit de Covid-19 în ultimele şase...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă