Antrenorul lui Dennis Man, reacție a la Gigi Becali: ”Dacă puteam, la pauză îi scoteam pe aproape toți jucătorii!”

4 săptămâni in urmă 25

Iar antrenorul grupării emiliane, Roberto D'Aversa, nu și-a ascuns supărarea după un nou rezultat negativ.

”În prima repriză am fost timizi, nu am jucat nimic, nu am arătat ca o echipă care vrea să se salveze de la retrogradare. Și nu putem primi astfel de goluri, am pierdut meciul din start. 

Dacă aș fi putut, i-aș fi scos din teren pe majoritatea titularilor.Sunt mulți care puteau face mai mult, nu doar Gervinho pe care l-am scos la pauză. Mă așteptam mai mult și de la Kucka, și de la Graziano Pelle.  

Iar toți au alergat puțin atunci când nu aveau mingea. Degeaba a rămas Milan în 10 după eliminarea lui Ibrahimovic, nu am avut opțiuni ofensive pe banca de rezerve pentru a forța în atac”, a declarat antrenorul Parmei după meci.

Nota primită de Dennis Man după meciul Parma - AC Milan 1-3

Pentru evoluția din partida cu AC Milan, Dennis Man a fost notat de italienii de la Tuttomercatoweb cu 5.5, în media echipei.

A avut primul șut pe poartă al meciului, dar a fost doar o pasă la Donnarumma. În unele ocazii a încercat să producă pericol în defensiva Milanului, însă fără succes”, au scris italienii de la Tuttomercatoweb.

  • 3 șuturi a avut Dennis Man în meciul cu AC Milan, dintre care 1 cadrat
  • 85% dintre pasele încercate de Dennis Man au fost reușite

Din tabăra Parmei, cel mai bun jucător a fost, conform notelor acordate, Riccardo Gagliolo, cel care a și marcat unicul gol al formației antrenate de Roberto D'Aversa.

Cea mai mare notă acordată de italienii de la Tuttomercatoweb după meciul Parma - AC Milan a fost 7, pe care au primit-o Ante Rebic, autorul primului gol, și Franck Kessie, cel care a marcat pentru 2-0.

După înfrângerea cu AC Milan, Parma a rămas pe locul 19 în Serie A, cu 20 de puncte, și este despărțită de patru puncte de primul loc care asigură menținerea, ocupat de Torino, care are, însă, două meciuri mai puțin disputate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă