Antrenorul interimar al Craiovei, Dragoş Bon: „Sper să vină cineva care să aibă rezultate! Trebuie să fie alegerea perfectă”

4 săptămâni in urmă 10

Antrenorul interimar al Universităţii Craiova, Dragoş Bon (40 de ani), fost secund al lui Bergodi şi Papură, spune că speră ca în viitor să aibă şansa lui de a antrena echipa din Bănie, al cărei fan se declară, dar deocamdată aşteaptă un antrenor cu experienţă, care să aibă imediat rezultate şi să fie „o alegere perfectă” a conducătorilor clubului din Bănie, pentru ca echipa să se bată la titlu.

Dragoş Bon spune că nu mai există altă variantă pentru Universitatea Craiova decât cele trei puncte în fiecare meci, acesta fiind obiectivul obligatoriu şi pentru partida de la Iaşi, programată marţi, de la ora 20:00.

De asemenea, crede că moralul jucătorilor este scăzut din cauza rezultatelor slabe şi afimră că va încerca să remedieze situația.

Mi-aş dori să lucrez cu un antrenor care să aibă rezultate, trebuie să fie o alegere perfectă, care să ne ţină în lupta pentru campionat, pentru că eu mai cred în titlu, chiar dacă nu am avut rezultatele aşteptate. Sunt mulţi factori care contează, sunt antrenori care s-au impus imediat, sper să avem rezultatele pe care suporterii olteni le aşteaptă, fiindcă este corectă nemulţumirea lor şi ţin să le cer scuze, pentru că nu ne-am ridicat la aşteptările lor.

Nu ştiu dacă e nevoie de un psiholog, dar avem nevoie de o victorie, 3 puncte ar schimba faţa acestei echipe, mai ales că avem mulţi jucători tineriSistemul de joc poate fi interpretat diferit. Până acum a fost o abordare, Cornel Papură a crezut în ea, el nu mai este alături de noi, îmi pare rău că nu a reuşit, este un mare jucător al Craiovei şi a dat totul pentru a reuşi, dar am văzut că nu au fost rezultate.

Eu sunt antrenor interimar şi clubul lucrează pentru aducerea unui antrenor cu experienţă, poate în viitor îmi va veni şi mie rândul, dar acum nu sunt pregătit să duc la capăt un mandat. Voi da totul pentru echipă, fiindcă sunt unul dintre suporterii ei. Ieri m-a sunat Nicolae Negrilă, auzind că pregătesc acest meci, să-mi ureze baftă şi să-mi spună că este alături de mine” a declarat Dragoş Bon, cel care va pregăti, alături de Octavian Benga, meciul de marţi, cu Poli Iaşi.

„Pe ordinea de zi la Craiova nu mai există decât cele trei puncte”

„E clar că avem o deplasare dificilă, întâlnim o echipă care aşteaptă declicul, la fel ca noi, cred că vor avea şi un nou antrenor până la ora meciului. Avem o situaţie delicată şi nu putem să abordăm jocul decât la victorie. Sperăm să nu fie o vreme rea, ca la Voluntari, noi suntem o echipă dezavantajată de astfel de terenuri grele. Pe ordinea de zi la Craiova nu mai există decât cele trei puncte. Cred că putem să batem orice adversar din Liga 1, dar depinde de noi, de spiritul de luptă. Craiova a fost caracterizată prin spirit, iar la ultimele jocuri ne-a lipsit acest spirit.

Trebuie să fim o echipă fierbinte, iute, ca să putem câştiga. Sper să le transmit entuziasm, am găsit băieţi abătuţi în vestiar, ei nu erau obişnuiţi cu această situaţie, nu le-a căzut prea bine seria fără succes. E clar că şi norocul trebuie să fie alături de noi, fiindcă n-am avut nici şansă în ultimele meciuri.

Dacă ne luăm în ultimele partide, în care nu am câştigat în faţa unor adversari slab clasaţi, nu e un meci uşor nici acesta. A fost o atmosferă apăsătoare, jucătorii şi-au pierdut încrederea, s-a creat o stare nu prea bună, sper că le-am transmis optimism.

Este o perioadă umbrită pentru club, nu-mi trecea prin cap că putem ajunge aici, dar sper să urmeze un lanţ de victorii, cum a fost în finalul sezonului trecut şi în startul celui actual. Deja vorbeam de titlu atunci, dar la fotbal se poate întâmpla orice. Podiumul începe să scârţâie, se apropie de echipele din spate, dar noi trebuie să ne uităm în faţă. Sper ca fanii să aibă răbdare şi încredere” a mai spus acesta.

 

The post Antrenorul interimar al Craiovei, Dragoş Bon: „Sper să vină cineva care să aibă rezultate! Trebuie să fie alegerea perfectă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă