Antrenorul cu care CSM București a cucerit Liga Campionilor a devenit selecționer al Muntenegrului. Va fi adversar al României

3 luni in urmă 1

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

''Mulţumesc Muntenegru!!! Trei ani pe care mi-i voi reaminti ca fiind o experienţă impresionantă. Am învăţat enorm în clipele petrecute împreună! Nimeni nu poate crede că viaţa în Balcani e plictisitoare.

Să pot lucra cu această echipă şi alături de Per Johansson mi-a dat ultimul stimul de care aveam nevoie să pot face următorul pas în carieră! Cu siguranţă, la trecerea timpului, vom avea ce povesti. Poate despre asta este vorba în linii mari'', a scris Adrian Vasile, antrenorul principal al echipei CSM Bucureşti, pe Facebook.

Kim Rasmussen va fi adversar al României 

Kim Rasmussen (48 ani) a antrenat-o pe CSM Bucureşti, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2016. El a mai pregătit echipele Poloniei şi Ungariei, iar ultima oară a antrenat echipa poloneză MKS Lublin.

Muntenegru face parte din Grupa A la EURO 2020 (3-20 decembrie), alături de Franţa, Danemarca şi Slovenia.

Muntenegru este una dintre adversarele României la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe care îl va găzdui în perioada 19-21 martie 2021. La turneu mai participă Norvegia şi Kazahstan, primele două clasate urmând să obţine biletele pentru Tokyo.

Agerpres

Etichete: muntenegru , csm bucuresti , adrian vasile , kim rasmussen
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă