Antrenorul care susține că o califică pe Dinamo în Liga Campionilor! Cum arată planul: „Titlul și forțarea grupelor Champions League”

3 săptămâni in urmă 15

Ionuț Chirilă e antrenorul care susține că o califică pe Dinamo în Liga Campionilor în patru ani. Cum arată planul tehnicianului care a obținut rezultate alături de juniorii roș-albi, având sub comandă o generație excepțională cu unii ca Hîldan, Tararache, Florentin Petre sau Cezar Dinu. Alături de acești jucători, Chirilă a câștigat titluri pe bandă rulantă.

Ionuț Chirilă a mai pregătit echipe ca Electromagnetica București, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA, Concordia Chiajna, Poli Iași și ASA Târgu Mureș, dar din 2017 e fără angajament.

În prezent, Dinamo, antrenată de Dusan Uhrin, luptă pentru evitarea retrogradării, fiind pe locul opt în play-out-ul Ligii 1.

Ionuț Chirilă susține că o califică pe Dinamo în Liga Campionilor

„Dinamo nu a demonstrat că le crește valoarea jucătorilor. Dinamo a suferit! Deciziile sunt hilare la Dinamo de 8 ani. Atunci vorbeam de New Dinamo. Clubul poate exista din drepturile TV și din vânzarea jucătorilor către cluburi medii din occident. La ora asta nici nu poate vinde, aduce jucători cine vrea și cine nu vrea. E un haos și la nivel adminsitrartiv. Eu nu știu cine conduce. Suporterii bagă bani în niște găuri, dar nu este niciun proiect. Nu e niciun managament.

Dinamo a avut singurul om pe care trebuia să îl numească, care a demonstrat la toate nivelurile că poate construi. Nu i-au dat nicio șansă. Poate sunt subiectiv, pentru că vorbesc de mine. Rezultatele îmi dau dreptate. Antrenorii din ultimii ani nu au crescut jucători. Clubul trebuie să aibă o medie de vârstă de 22, 23 de ani. Randamentul bate experiența. Chestia asta e o artă, de a transforma jucătorii din promisiuni în certitudini”, a spus, conform gsp.ro, Ionuț Chirilă.

Cum ajunge Dinamo în Liga Campionilor

Planul lui Ionuț Chirilă la Dinamo:

Anul 1: „Selecție riguroasă”.
Anul 2: „Cristalizarea relațiilor de joc și a automatismelor, automat și calificarea în play-off. În al doilea an se vând și 2 jucători în afară, pe 7-8 milioane de euro, pentru a forma un buget competitiv, de 10 milioane”
Anul 3: „Obiectiv locurile 1-3 și calificarea în grupele Europa League”
Anul 4: „Titlul de campioană , fără doar și poate, și forțarea grupelor de Champions League”.

 

 

 

 

 

 

The post Antrenorul care susține că o califică pe Dinamo în Liga Campionilor! Cum arată planul: „Titlul și forțarea grupelor Champions League” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă