Antrenorul care poate fi suspendat tot sezonul pentru „o relație nepotrivită”: și-ar fi înșelat partenera cu o femeie din staff!

6 zile in urmă 26

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 17:16 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 17:22

Antrenorul echipe de baschet Boston Celtics, Ime Udoka, 45 de ani, a încălcat regulamentul de ordine interioară al francizei după ce s-a aflat că a fost implicat într-o relație considerată nepotrivită cu o femeie din staff.

Udoka ar putea avea probleme disciplinare din această cauză, iar jurnalistul ESPN Adrian Wojnarowski a informat că Udoka ar putea fi suspendat pentru restul sezonului 2022-2023. O decizie va fi luată săptămâna aceasta.

Nu e cunoscută natura relației dintre cei doi, scrie NY Post. Udoka e implicat într-o legătură de lungă durată cu actrița Nia Long, cu care are și un fiu în vârstă de 10 ani. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar sunt împreună din 2010.

 și-ar fi înșelat partenera cu o femeie din staff!

Ime Udoka și Nia Long

Ime Udoka, văzut ca un antrenor de mare viitor

Udoka a fost angajat de Boston Celtics după ce a fost 8 ani secundul lui Gregg Popovich la Spurs. A mai trecut pe la 76ers și Nets și e considerat unul dintre cei mai strălucitori antrenori din campionatul american.

Dacă va fi suspendat pe termen lung, aceasta va fi o lovitură importantă pentru Celtics, mai scrie NY Post, deoarece clubul din Massachusetts se baza pe faptul că are antrenor pe termen lung. Udoka i-a făcut campioni pe cei din Boston în Conferința de Est și a jucat finala NBA cu Golden State Warriors în primul său sezon.

ESPN anunță că secundul Joe Mazzulla e luat în calcul pentru postul de interimar.

Baschetul a fost sportul rege în Constanța » Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3x3

3x3

Baschetul a fost sportul rege în Constanța » Canada și Franța au dominat finalele FIBA 3x3

MTK a câștigat Cupa Sepsi la baschet feminin! Cum s-a descurcat campioana României

Cupa Sepsi

MTK a câștigat Cupa Sepsi la baschet feminin! Cum s-a descurcat campioana României

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă