Antrenorul care l-a debutat pe Dennis Man la seniori, dezvăluiri după ce românul a înscris primul gol pentru Parma. „Va avea evoluții și mai bune!”

1 lună in urmă 5

Roland Nagy, antrenorul care l-a debutat pe Dennis Man la seniori, a făcut dezvăluiri după ce fotbalistul român a înscris primul său gol pentru Parma.

Dennis Man și-a trecut numele pe tabela de marcaj în minutul 88 al meciului Benevento – Parma, scor 2-2, iar acesta a fost primul gol al internaționalului român în Serie A.

Ronald Nagy, omul care l-a promovat pe Dennis Man la seniori, a comentat în legătură cu reușita fotbalistului vândut de FCSB pentru 13 milioane de euro și crede că internaționalul român o să se impună în fotbalul din Italia, iar acest gol îl va ajuta să aibă mult mai multă încredere în el.

Roland Nagy, dezvăluiri după ce Dennis Man a înscris primul gol pentru Parma

„Dennis Man s-a acomodat parțial la Parma, a avut ghinionul să nu înscrie până ieri pentru echipa din Serie A. Așteptările de la el sunt mari, dacă ar fi înscris primul gol mai repede, ar fi avut și o mai mare încredere în forțele lui.  Reușita de sâmbătă îi va ridica nivelul de încredere, el stă foarte bine din punct de vedere mental, are încredere în calitățile sale, dar golul marcat îl va face și mai sigur pe el. Dennis va avea evoluții și mai bune!

Nu pot să anticipez care va fi viitorul lui Parma dacă echipa va retrograda, oricum e un mare pas înainte transferul la o formație din Italia”, spune Roland Nagy, pentru Digisport.ro.

Dennis Man, apărat de Roland Nagy după Armenia – România 3-2

Roland Nagy îl apără pe Dennis Man după meciul pierdut de echipa națională a României cu Armenia, scor 2-3. „Nu sunt de acord cu cei care spun că nu lovește mingea cu piciorul drept, are instinctul de a lovi balonul cu piciorul stâng. Cu Armenia l-a demolat pe adversarul său direct la acea cursă spectaculoasă pe flancul drept, s-a văzut ce calitate are, dar din păcate a lipsit finalizarea și a ales să paseze cu călcâiul”, a mai spus Nagy.

The post Antrenorul care l-a debutat pe Dennis Man la seniori, dezvăluiri după ce românul a înscris primul gol pentru Parma. „Va avea evoluții și mai bune!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă