Antrenorul care-i face o propunere halucinantă lui Gigi Becali: „Garantez cu 500.000 de euro că iau titlu! Dacă pierd, el ia banii. Dacă îl câștig îmi dă un milion”

1 lună in urmă 23

Ionuț Chirilă, 55 de ani, e liber de contract de patru ani, dar crede că poate câștiga titlul alături de FCSB. Chiar i-a făcut o propunere inedită lui Gigi Becali: garantează cu 500.000 de euro faptul că va obține laurii de campion, în caz contrar va pierde toată suma. În cazul în care va reuși să obțină performanța respectivă, patronul roș-albaștrilor îi va da un milion de euro.

De asemenea, Chirilă a afirmat că un antrenor ar trebui să obțină procente din vânzarea unui jucător, dacă transferul este unul reușit, și să plătească dacă un fotbalist adus la sugestia sa cunoaște o scădere mare a cotei.

Chirilă nu a mai antrenat din aprilie 2017, când s-a despărțit de cei de la ASA Târgu Mureș. A mai pregătit echipe ca Jiul, UTA, Chiajna sau Poli Iași și a fost campion alături de juniorii lui Dinamo, având o generație de excepție, cu Hîldan sau Florentin Petre.

Antrenorul care-i face o propunere halucinantă lui Gigi Becali: „Garantez cu 500.000 de euro că iau titlu! Dacă pierd, el ia banii. Dacă îl câștig îmi dă un milion”

Becali a fost criticat de Ionuț Chirilă pentru schimbările și transferurile de la FCSB.

FCSB a fost eliminată din Conference League după ce a fost învinsă de Şahtior Karagandî cu 2-1 (5-3, după loviturile de departajare). Au marcat: Florinel Coman (76), respectiv Mihail Gabîşev (11) şi Aidos Tatîbaev (90+1).

„Becali nu înțelege care este valoarea unui antrenor și nu știe ce trebuie să facă un antrenor. De aceea, numirile pe care le face sunt întâmplătoare.

I-am mai spus public lui Gigi că îi garantez cu 500.000 de euro că iau titlul în România. Dacă nu iau titlul pierd banii pe loc, iar dacă iau titlul îmi dă el un milion de euro! I-am spus asta. Îi pun 500.000 de euro la o bancă. Dacă îl câștig îmi dă el banii, dacă pierd titlul, ia banii.

În România sunt foarte mulți antrenori care nu au nicio responsabilitate! Un antrenor trebuie să aibă responsabilitate și să răspundă pentru ce face. Dacă fi proprietar i-aș spune antrenorului: Îți dau 10 la sută din orice jucător pe care mi l-ai adus la un anumit nivel.

Și invers: Dacă un jucător pe care am 500.000 iau doar 100.000 de euro, tu răspunzi cu un credit la bancă, parte cu mine, în acest contract”, a pus Ionuț Chirilă pentru GSP.

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Antrenorul care-i face o propunere halucinantă lui Gigi Becali: „Garantez cu 500.000 de euro că iau titlu! Dacă pierd, el ia banii. Dacă îl câștig îmi dă un milion” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă