Antrenorul a triumfat în ”războiul” de la Iași! Andrei Cristea a fost dat afară din echipă

1 săptămână in urmă 14

  • Liga 1: FC Botoșani - Academica Clinceni, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

În ultimele săptămâni, spiritele s-au încins în repetate rânduri, în principal din cauza problemelor financiare și a faptului că unii dintre jucătorii au fost plătiți, iar alții nu. Primul fotbalist care a ales să plece a fost Andreias Calcan, cel care a acuzat că a fost înjurat de Nicolo Napoli, moment care l-a convins să ceară rezilierea contractului.

Andrei Cristea, dat afară de Poli Iași

Pe lângă conflictul cu Andreias Calcan, antrenorul italian s-a certat și cu Andrei Cristea, liderul din vestiar și un nume reprezentativ pentru istoria recentă a clubului din Copoul.

După înfrângerea de la Buzău, 0-2 în fața Chindiei Târgoviște, Nicolo Napoli a dezvăluit că membrii conducerii lui Poli Iași au ales, după ce italianul a dat un ultimatum, să-l dea afară pe Cristea.

Conducerea a decis că eu rămân antrenorul echipei până la finalul campionatului și Cristea a fost dat afară. E exclus din lot, cât sunt eu aici, el e exclus din lot”, a declarat Nicolo Napoli.

Andrei Cristea nu va mai juca, astfel, cel puțin până la finalul acestui sezon pentru Poli Iași, formație pe care a și antrenat-o pentru o scurtă perioadă în acest sezon, între 31 ianuarie și 8 martie.

În urma înfrângerii cu Chindia Târgoviște, Poli Iași este ultima clasată din Liga 1, cu 14 puncte, șase lungimi în spatele celor de la FC Voluntari, care, cu un meci mai puțin disputat, cu Viitorul, ocupă ultima poziție care asigură menținerea în prima divizie.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia Târgoviște - Poli Iași 2-0:

Etichete: andrei cristea , nicolo napoli , scandal poli iasi , chindia poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă