”Antrenați la FCSB sau la Steaua?” Edi Iordănescu, răspuns tranșant

2 luni in urmă 17

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul, campion en-titre cu CFR Cluj, nu a vrut să comenteze, dar spune că își menține părerea, chiar dacă a semnat cu FCSB.

Edi Iordănescu, despre conflictul ”FCSB - Steaua”: ”E același răspuns”

„Dacă o să căutați pe Google, o să vedeți de câte ori am comentat eu subiectul ăsta. Și nu mai vreau să-l comentez. E același răspuns”, a spus Edi Iordănescu, după care a continuat: „Eu am o singură tristețe în suflet, am mai exprimat-o public.

Faptul că sunt suporteri ai Stelei de zeci de ani, mulți pe care îi cunosc, de la galerii, și îi văd împărțiți. Văd lucrurile diferit. Lumea pleacă în două direcții, dar lumea iubește aceleași culori. Ăla e cel mai trist lucru! Nu cred că e trist doar pentru clubul Steaua, ci și pentru fotbalul românesc și chiar și pentru societate”.

Edi Iordănescu a comentat în trecut subiectul

„Nu voi renega niciodată culorile. Este această dispută în care eu nu vreau să mă mai angrenez între Steaua și FCSB. Eu nu am fost atât de deranjat de disputele juridice, nu am fost atât de afectat de contradicțiile din spațiul public, cât am fost afectat de divizarea suporterilor. Pentru mine asta e cel mai trist, că s-a „reușit” să se împartă suflarea stelistă.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Am antrenat la FCSB, dar am fost crescut în Ghencea, eu sunt familiar cu tot ce însemna Ghencea și mi-a rămas în minte și în suflet. E un subiect foarte greu, complex și trist. Să mă duc într-o direcție sau alta ar însemna să mă dezic de cealaltă. Mie îmi rămâne doar speranța ca într-o zi lucrurile să se clarifice și din nou steliștii să fie pe aceleași baricade”, a spus Edi Iordănescu, pentru ProSport.

Etichete: steaua , edi iordanescu , steaua fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă