Antrenamentele lui Neubert, mai tari decât în Premier League: ”Volumul era peste ce se face acolo”

3 săptămâni in urmă 10

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

Fundașul român a vorbit despre metodele ”spartane” de pregătire ale lui Thomas Neubert, care s-a întors între timp la echipa patronată de FCSB. Gardoș spune că antrenamentele germanului erau mai intense decât cele din Premier League.

Florin Gardoș: ”El făcea peste ce se face acolo”

"Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult.

Am discutat şi noi cu el şi mi-a zis: 'Mă, uite, am făcut puţin mai mult'. Ca volum, mă refer, nu ca intensitate. Ca intensitate e tot acolo! Noi am fost cobaii! Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo.

Şi cum nu mai jucam nici atât de mult, la Steaua (n.r. FCSB) aveam 30 de meciuri, acolo am avut 13 meciuri, deja pregătirea mea se ducea undeva în jos", a spus Florin Gardoş, pentru AS.ro.

După patru ani la FCSB, Florin Gardoș a prins un transfer important în Anglia, la Southampton, campionat în care a fost transfer și Vlad Chiricheș, tot de la FCSB. ”Sfinții” plăteau 6,8 milioane de euro pentru Gardoș în 2014.

18 meciuri a bifat Gardoș la Southampton, în două sezoane. Etichete: florin gardos , southampton , thomas neubert , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă