Antrenamentele echipei naționale au dus la accidentarea lui Florinel Coman? Victor Becali, ipoteză neașteptată: „Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic!”

1 lună in urmă 24

Victor Becali, fost impresar de fotbaliști, a vorbit despre situația lui Florinel Coman, cel care s-a accidentat, din nou, și va rata restul sezonului competițional.

Florinel Coman s-a accidentat în startul meciului cu Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial, câștigat de România cu 3-2.

Tânărul jucător a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro. De-alungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Luceafărul Brăila.

Victor Becali, ipoteză neașteptată despre accidentarea lui Florinel Coman

Fostul impresar susține că jucătorii echipei naționale s-au antrenat pe teren sintetic. Motiv pentru care Victor Becali se gândește că aceasta ar putea fi una dintre cauzele pentru care Florinel Coman a suferit o nouă accidentare.

„Eu nu știu de ce s-a accidentat, nu sunt medic sau preparator. Nu are o viață dezordonată. Nu am auzit să meargă în club, în discotecă. Are o prietenă… Dar accidentarea poate veni și pe fondul oboselii, nu doar din cauza unei vieți dezordonate. Poate fi și de la asta, dar nu cred. În ziua de azi e greu să ascunzi ceva despre o persoană publică, se află orice, dacă bea, dacă fumează. E greu să ascundă ceva.

Poate fi obosit, poate că, fiind accidentat 3 luni și intrând să joace meci de meci, s-a acumulat o oboseală.

Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic! Nu e normal… Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e așa, dar așa am auzit”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

The post Antrenamentele echipei naționale au dus la accidentarea lui Florinel Coman? Victor Becali, ipoteză neașteptată: „Am auzit de la cineva că la națională s-au antrenat pe sintetic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă