Antonio Sefer, dorit în Serie A! Jucătorul Rapidului ar putea fi coleg cu Frank Ribery

2 săptămâni in urmă 9

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Nou-promovată pe prima scenă a fotbalului italian, Salernitana a evitat la limită excluderea din Serie A, Danilo Iervolino (43 de ani) a cumpărat clubul din Salerno. Noul acționar majoritar al formației ”I Granata” are ambiții mari și a anunțat investiții majore pentru a salva echipa de la retrogradare.

  • 8 puncte în 18 meciuri a adunat Salernitana.

Antonio Sefer, dorit în Serie A, de ”lanterna roșie” Salernitana

După Dennis Man și Răzvan Marin, un alt jucător român este pe lista celor de la Salernitana. Antonio Sefer, internațional U21, s-ar afla printre prioritățile italienilor în această iarnă, informează sport.ro. Dacă transferul s-ar concretiza, mijlocașul Rapidului ar deveni coleg cu Frank Ribery, starul ultimei clasate din Serie A, și va antrenat de Stefano Colantuono, omul care l-a luat pe Constantin Nica la Atalanta, în urmă cu aproape un deceniu.

  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Antonio Sefer, potrivit Transfermarkt.
  • 17 meciuri și două assist-uri sunt cifrele mijlocașului la Rapid, în acest sezon.

Născut la Galați, Sefer a început fotbalul la Oțelul, după care a făcut pasul la academia lui Groningen, în Olanda, unde a evoluat pentru formațiile U19 și U21 ale batavilor. În februarie 2019, Rapid l-a transferat și a devenit imediat unul dintre cei mai importanți jucători din Giulești.

Conform sursei menționate anterior, Rapid ar solicita aproximativ 4,5 milioane de euro în schimbul lui Antonio Sefer.

Salernitana, clubul care-l dorește pe Antonio Sefer, la un pas de excluderea din Serie A

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Gruparea din Salerno era deţinută de patronul clubului Lazio, Claudio Lotito, ceea ce încălca regulile federaţiei italiene, potrivit cărora o persoană nu poate fi proprietara a două echipe în Serie A.

Salernitana risca să fie exclusă din campionat, dacă până la 31 decembrie nu îşi găsea un alt proprietar.

Danilo Iervolino, 43 de ani, originar din Napoli, este fondatorul unei universităţi deschise, Pegaso, cu peste 60 de centre în Italia.

Chiar în ultima zi stabilită pentru schimbarea acţionariatului, Iervolino a depus o garanţie de 500.000 de euro. Pentru a deveni proprietar, el mai trebuie să achite zece milioane de euro, la care se vor adăuga 20 de milioane de euro cheltuieli curente.

"Voi face totul pentru a încerca să salvez Salernitana de la retrogradare. Întotdeauna am pus mare entuziasm în fiecare proiect pe care l-am realizat şi la fel se va întâmpla în acest proiect fotbalistic. Sunt îndrăgostit de Salerno, vreau să construiesc o relaţie strânsă cu oraşul. Mă voi concentra pe jucătorii tineri şi pe creşterea clubului", a declarat noul proprietar, potrivit football-italia.net.

Etichete: transfer rapid , antonio sefer , antonio sefer serie a , antonio sefer salernitana , transfer antonio sefer

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă