Antonio Conte vrea să-i dea o nouă lovitură lui Juventus. Fotbalistul dorit la Tottenham de tehnicianul italian

4 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Antonio Conte a preluat recent banca tehnică a celor de la Tottenham și una dintre condițiile impuse de tehnicianul italian a fost să aibă un buget de transferuri consistent care să-i permită să reformeze lotul.

Weston McKennie vrea să plece de la Juventus

Weston McKennie a fost transferat în vara anului 2020 de Juventus, mai întâi sub formă de împrumut, după care definitiv. iar americanul a părut ca fiind un pariu câștigat pentru italieni. 

Însă revenirea lui Antonio Conte pe banca "Bătrânei Doamne" a făcut ca mijlocașul să nu fie om de bază, iar minutele pe care le primește s-au diminuat.

Presa din Italia spune că McKennie ar vrea să plece de la Juventus chiar din această toamnă, iar Antonio Conte stă la pândă.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Tottenham are nevoie de întăriri și noul ei tehnician nu ar zice nu în cazul în care ar putea să-l aducă pe McKennie în Premier League.

Juventus a plătit celor de la Schalke 25 de milioane de euro, iar acum ar putea să-l lase pe acesta să plece în schimbul unei sume cuprinse între 20 și 30 de milioane de euro, mai precizează sursa citată.

Antonio Conte: "Asta înseamnă hegemonie, eu am început acest ciclu"

Antonio Conte nu s-a putut abține în a comenta situația de la Juventus, care are un nou sezon dezamăgitor, și spune că impactul pe care el l-a avut când era la Inter a fost unul crucial pentru Serie A.

"Pentru mine, este vorba de trecut, iar eu trăiesc doar în prezent. Am jucat la Juventus timp de 13 ani, am câștigat tot ce se putea.

Apoi am venit ca antrenor, au fost 9 titluri la rând. Asta înseamnă hegemonie. Eu am început acest ciclu și tot eu i-am pus capăt cu Inter. În cele două sezoane la Milano, echipa a avut al doilea cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Sunt mândru de trecutul meu, dar acum provocarea e la Tottenham. Filozofia mea e simplă - să jucăm un fotbal atractiv și cu pasiune pentru fani. Iar echipa să aibă constanță.

Am negociat și în vară, dar le-am spus că vreau să aștept, veneam după doi ani foarte dificili la Inter și nu era momentul să încep altceva", a spus Antonio Conte, în primul interviu ca manager la Spurs.

Etichete: juventus , antonio conte , transfer , tottenham , weston mckennie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă