Antonio Cassano continuă să-l șicaneze pe Cristiano Ronaldo: "M-a sunat”

5 zile in urmă 11

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Antonio Cassano continuă să-l șicaneze pe Cristiano Ronaldo: "M-a sunat după ce am spus asta"

Cristiano Ronaldo este un "client" mai vechi de-al lui Antonio Cassano, iar fostul atacant l-a criticat cu fiecare ocazie pe fotbalistul celor de la Manchester United. Mai mult, Cassano a spus că portughezul nu se poate compara cu Lionel Messi, iar această afirmație l-a deranjat pe Ronaldo, care a pus mâna pe telefon și l-a sunat imediat.

"Cristiano Ronaldo m-a sunat și mi-a trimis mesaj după ce am spus că Lionel Messi este mai bun decât el. Mi-a spus să-l respect. I-am spus că Messi este la alt nivel, la fel cum este și brazilianul Ronaldo", a spus Cassano, potrivit celor de la Sport Bible.

515 meciuri, 139 de goluri și 104 pase decisive reprezintă cifrele lui Antonio Cassano, de-a lungul carierei

Cristiano Ronaldo nu face parte nici din top 5 all-time, în opinia lui Antonio Cassano

În declarația care l-a enervat pe Cristiano Ronaldo, Antonio Cassano prezenta care sunt, din punctul său de vedere, cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, top în care i-a nominalizat pe Lionel Messi, Pele, Diego Maradona, Johan Cruyff și Ronaldo Nazario.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Destul cu drama. Este Cristiano Ronaldo cel mai bun jucător din istorie? Nu este nici măcar în top cinci. Pentru mine, Lionel Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo sunt fenomenele care sunt la alt nivel. Dacă ar trebui să schimb pe cineva, l-aș mai băga pe Marco Van Basten”, declara Antonio Cassano, potrivit Tuttosport.

Etichete: premier league , cristiano ronaldo , lionel messi , antonio cassano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă