Antonio Cassano a ajuns de urgență la spital, infectat cu COVID-19: "Am tras o sperietură serioasă"

2 săptămâni in urmă 20

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Antonio Cassano, de urgență la spital, infectat cu COVID-19

Fostul atacant, în vârstă de 39 de ani, avea două doze de vaccin Pfizer, însă tot s-a infectat cu o nouă mutație a virusului.

După ce a fost în izolare mai multe zile, ialianul a ajuns la spitalul San Martino, din Genova, unde se află de 3 zile, însă pe 6 ianuarie va fi externat.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Cassano avea două doze de vaccin pentru COVID

"Îi mulțumesc profesorului Bassetti și staff-ului său, ei au fost cu adevărat excepționali. Am tras o sperietură serioasă, dar a fost bine și sunt bucuros că merg acasă. Cum mă simt? Acum sunt chiar foarte bine, mai mult decât bine", a spus Antonio Cassano, potrivit publicației Secolo XIX.

Soția lui Antonio Cassano și copiii au scăpat, pentru că toți dormeau în camere separate și mâncau separat.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Chiar dacă Antonio Cassano va fi externat joi, după ce l-au tratat inclusiv cu pastile de Remdesivir, doctorii continuă să-l țină sub observație, pentru că îl suspectează de pneumonie.

Etichete: antonio cassano

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă