Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy

1 lună in urmă 27

Alex Velea și Antonia au trecut prin momente de neliniște, după ce au fost amenințați de Fulgy de la Clejani. Ce au ajuns să cei doi faimoși artiști să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy. Fanilor nu le-a venit să creadă.

Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor

Scandal mare în showbizul românesc. După ce Fulgy i-a amenințat pe Antonia și Alex Velea, cei doi artiști și-au luat toate măsurile de protecție posibile pentru a-și apăra familia. Trapperul și faimoasa artistă nu au stat pe gânduri și au angajat doi bodyguarzi pentru siguranța copiilor lor.

Este vorba despre Roger Bogdan și Vali Afganu, două dintre cele mai respectate garde de corp din Capitală, persoanele care se vor ocupa personal de a se asigura că familia Antoniei și a lui Alex Velea este păzită zi și noapte.

Potrivit celor de la Cancan, Roger Bogdan este cunoscut drept bodyguardul VIP-urilor, fiind, de-a lungul timpului, responsabil cu securitatea în mai multe cluburi de lux din Capitală. Sportivul este instructor și expert în Arte Strada, cursuri de autoapărare pentru stradă. Antonia și Alex Velea sunt foarte buni prieteni cu bodyguardul VIP-urilor din București. Cei trei se întâlnesc destul de des la sala de forță unde se antrenează toți împreună.

„În această perioadă stăm cu copiii, facem antrenament… ne-am luat o bandă. Alex face mai mult cardio. Mă bucur că el m-a făcut să fiu pasionată de sport. Am zis că e genetic, că sunt ok, că arăt bine. După am înaintat în vârstă și am văzut că nu e chiar așa, că trebuie să mă duc la sală”, declara Antonia la ProSport Live, acum ceva vreme.

Fulgy, replică vulgară la adresa Antoniei

Fiul Vioricăi de la Clejani a șocat internetul cu ultimul său derapaj la adresa Antoniei. Fulgy a făcut o remarcă grosolană la adresa iubitei lui Alex Velea, referindu-se la relația brunetei cu fostul său soț.

„Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”, a fost mesajul obscen pe care Fulgy l-a transmis la adresa Antoniei.

Internauții au rămas fără cuvinte când au citit mesajul jignitorn al artistului, mai ales din cauza faptului că, în urmă cu doar câteva zile înainte de acest comentariu, Fulgy avea numai cuvinte de laudă la adresa celebrului cuplu:

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”a scris Fulgy pe InstaStories.

The post Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă