Antonia și Alex Velea, rivali în competiția „Pe bune?!”: „Acolo e echipa unde e frumusețea și aici e pe cultură generală”

3 săptămâni in urmă 23

Antonia și Alex Velea sunt invitați la show-ul de la PRO TV, „Pe bune?!”, acolo unde se vor transforma în rivali. Competiția va fi grea, iar cei doi vor juca unul împotriva celuilalt.

Buna dispoziție va fi asigurată în această seară, de la 22:30, de Andi Moisescu, Costi Diță, Mihai Bobonete și cei doi invitați ai quiz show-ului „Pe Bune?!”. Antonia și Alex Velea vor juca unul împotriva celuilalt și vor încerca să găsească răspunsuri corecte la cele mai nebune întrebări. 

„Acolo e echipa unde e frumusețea și aici e pe cultură generală”, va spune Bobo, care îl va avea alături pe Alex Velea. De cealaltă parte, Costi Diță se va baza pe Antonia și vor avea de ales, de pe panou, domenii precum: „Nu stau în Hawaii”, „Și tu, Brutus?!”, „Visul American”, „Dau moda”, „Vacă la apă”. Cine va nimeri cele mai trăsnite răspunsuri și va câștiga bani pentru susținători, aflăm într-o nouă ediție a quiz show-ului.

„Care este detaliul mai puțin cunoscut despre fiziologia aparatului auditiv” sau „Ce modă bizară a pătruns în protipendada britanică în secolul al XIX-lea”, sunt întrebări la care căpitanii și invitații lor vor afla răspunsurile în această seară.

antonia-costiIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Nu mă duce acolo, Andi! Ai încercat să-mi dai teroare mentală”, îi va spune Bobo lui Andi Moisescu, după ce gazda emisiunii va încerca să-i dea indicații legate de unul dintre domeniile de pe panou. „Descoperă-mă” va fi domeniul care va decide jocul la final și pentru care căpitanii și coechipierii lor vor paria toți banii.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul „Pe Bune?!”. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma voyo.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă