Antonia a încins atmosfera direct din sala de fitness. Artista și-a expus bustul generos, la un an după operația de mărire a sânilor

1 lună in urmă 3


Antonia este una dintre cele mai sexy artiste din România. Este mamă a trei copii, însă s-a refăcut perfect după nașteri, iar acum arată mai bine ca niciodată. La un an de când și-a mărit sânii, iubita lui Alex Velea s-a pozat în sala de fitness și a făcut imaginile publice.


Antonia și-a expus bustul generos, spre încântarea fanilor
care o felicită des pentru felul în care se menține.În urmă cu un an, Antonia a vorbit despre operația de mărire a sânilor. „Bună, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea.


Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine.M-am operat la sâni! Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r. la eveniment).


Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună.Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, le-a spus Antonia fanilor săi.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă