Antonela Roccuzzo, iubita lui Leo Messi, a dezvăluit care este „echipa” ei favorită și aceasta nu este FC Barcelona

2 luni in urmă 42

Jumătatea lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, a postat o poză din vacanța petrecută în Ibiza prin care vrea să dea un exemplu de cât de unită este familia starului Barcelonei și a explicat că aceea este „echipa” ei favorită!

Messi a luat o binemeritată pauză alături de cei dragi după ce a cucerit trofeul la Copa America 2021 alături de naționala Pumelor.

Leo Messi nu mai rămâne la Barcelona! Deși starul argentinian ajunsese la un acord cu fosta campioană a Spaniei, totul a picat. „Obstacolele financiare” au dus la despărțire, așa cum au anunțat oficial catalanii pe rețelele de socializare.

Starul Leo Messi și familia sa se bucură de ultimele zile de vacanță în Ibiza

Fotbalistul argentinian își va începe mai târziu programul de  antrenament datorită participării sale la Copa America și a decis să aloce cât mai mult timp posibil soției sale și copiilor săi Theo, Mateo și Ciro.

Familia Messi s-a simțit foarte bine în vacanță, așa cum au putut vedea fanii pe rețelele de socializare, și a arătat clar că e un exemplu de familie unită.

Messi și Antonela au avut și ei timp să se bucure alături de prieteni, dar prioritari în această perioadă de vacanță au fost copiii lor. Cu ei s-au jucat și s-au bucurat așa cum nu au făcut-o până acum, au navigat pe valurile din Ibiza și au publicat videoclipuri cu sărituri în mare de pe iahtul lor de lux.

O echipă foarte specială

Ca rămas bun de la o altă vară, soția lui Leo Messi a dorit să împărtășească o ultimă fotografie a întregii familii în care a scris: „Echipa mea”, însoțită de un emoji în formă de inimă. Și, deși Antonela este suporteră fidelă a clubului de care aparținea soțul său celebru, adevărul este că echipa ei preferată este și va fi întotdeauna cea pe care o formează împreună cu soțul ei și cu copiii ei.

„Echipă frumoasă” a spus și Sofia Balbi, soția lui Luis Suarez, care a petrecut și ea câteva zile de vacanță cu familia Messi. Elena Galera, soția lui Sergio Busquets și marea prietenă a Antonelei, a scris „Echipa” împreună cu o altă inimă.

Nu există nicio îndoială că echipa alcătuită de familia Messi-Roccuzzo este una dintre cele mai iubite de către prieteni și, de asemenea, de pe rețelele de socializare.

Fotografia Antonelei a strâns în doar 12 ore 1.730.000 de like-uri și 7.140 de comentarii, toate cu cuvinte frumoase pentru membrii acestei echipe foarte speciale.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

 

The post Antonela Roccuzzo, iubita lui Leo Messi, a dezvăluit care este „echipa” ei favorită și aceasta nu este FC Barcelona appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă