Antoine Griezmann ar fi putut scăpa de "calvar". Oferta pe care Barcelona a refuzat-o

1 săptămână in urmă 13

  • Tenis: Emma Răducanu - Anna-Lena Friedsam, joi, 16:00, Digi Sport 4

  • Tenis: Irina Begu - Irina Bara, joi, 16:30, Digi Sport 2

Fotbalistul din Hexagon este folosit maximum 30 de minute pe meci de Diego Simeone, asta pentru că trupa din capitala Spaniei nu a ajuns la o înțelegere cu Barcelona pentru transferul său definitiv.

Antoine Griezmann ar fi putut scăpa de calvar. Oferta făcută de Atletico Madrid, refuzată de Barcelona

Împrumutat de la grupare de pe Camp Nou, el ar avea o clauză conform căreia Atletico Madrid se face obligată să plătească 40 de milioane de euro, asta dacă jucătorul evoluează mai mult de 30 de minute în  50% dintre meciuri.

Totul putea însă fi evitat, asta dacă cele două cluburi ajungeau la o înțelegere în negocierile pe care le-au avut în vară. Conform presei iberice, se pare că Atletico Madrid a vrut să le dea celor de la Barcelona 20 de milioane de euro în schimbul internaționalului francez, dar propunerea a fost refuzată de catalani.

În cele din urmă, transferul definitiv nu s-a mai efectuat, iar Griezmann se vede prins la jumătate în războiul dintre cele două cluburi. S-a vorbit în presă chiar că trupa blaugrana se pregătește să-i dea în judecată pe cei de la Atletico Madrid.

Barcelona și-ar fi dorit să o dea în judecată pe Atletico Madrid

Cel mai greu job din univers: să fii astronaut. Urmărește 12 oameni simpli care încearcă să fie acceptați în spațiu. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

Chiar dacă și-a propus, inițial, să o dea în judecată pe Atletico, gruparea de pe Camp Nou a decis că cel mai bine este să se ajungă la un numitor comun și să se încaseze ce este de încasat cât mai curând.

Cel mai probabil, cum cazul ar fi ajuns în tribunal, lucrurile ar fi fost întârziate, iar Barcelona nu-și permite luxul de a ține banii ”blocați”.

Barcelona considera că Atletico Madrid l-a folosit suficient de mult pe Antoine Griezmann (31 de ani), încât să-i fie activată clauza de transfer definitiv, de 40 de milioane de euro.

Cele două formații interpretau diferit condițiile prin care se poate activa clauza de transfer definitiv a jucătorului și considerau că au dreptate.

Barcelona considera că acest lucru era valabil doar pentru primul sezon de împrumut la Atletico Madrid, stagiunea 2021/2022, lucru întâmplat deja (30 de meciuri, din 37 disponibile).

De partea cealaltă, Atletico Madrid afirma că înțelegerea ar fi fost valabilă pentru ambele sezoane de împrumut, iar procentul final de meciuri cu peste 30 de minute jucate poate fi calculat doar la finalul stagiunii 2022/2023.

Etichete: atletico madrid , transfer , fc barcelona , antoine griezmann


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă