Antivacciniștii au pătruns cu forța în sediul televiziunii publice din Slovenia, încurajați de atacurile premierului populist la adresa presei – Digi24

1 lună in urmă 47

Un grup de activişti împotriva vaccinurilor şi de persoane care neagă existenţa coronavirusului au pătruns cu forţa în sediul postului de televiziune publică din Slovenia, RTVS, şi au cerut să le fie difuzate opiniile, anunță Digi24.

În spatele incidentului de vineri seară este o mişcare condusă de fostul ofiţer de armată Ladislav Troha, veteran al războiului de independenţă al Sloveniei din 1991, potrivit agenției slovene de presă STA.

Pe de altă parte, asociaţia jurnaliştilor din Slovenia, DNS, a atras atenţia că incidentul este doar „vârful aisbergului” într-o „campanie de ură” la adresa presei, alimentată de guvernul premierului conservator Janez Jansa, care în prezent asigură președinția Uniunii Europene.

Poliţia a pus capăt rapid incidentului, petrecut vineri seara, şi a arestat 20 de persoane care reuşiseră să pătrundă în studioul de ştiri al postului de televiziune, menționează STA.

Citește tot articolul pe Digi24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă