Chindia vrea să încheie anul cu victorie cu Academica, după două eșecuri neașteptate. Dulca: „Mergem la Giurgiu să luăm trei puncte.” Meciul cu Clinceni se joacă fără spectatori dintr-un motiv incredibil

4 săptămâni in urmă 36

Chindia susține duminică ultimul meci oficial din 2021, cu Academica Clinceni, în deplasare la Giurgiu, de la ora 13:30. Echipa lui Emil Săndoi vine după două eșecuri greu de digerat, 0-1 cu Dinamo și 0-3 cu ”FC U” Craiova, ambele situate sub ea în clasament, ca și adversarul de mâine, ”lanterna roșie” a Ligii 1 după 20 de etape.

Marco Dulca, înainte de Academica Clinceni – Chindia: „Întâlnim o echipă în revenire de formă”

Un succes al târgoviștenilor ar aduce puțină liniște la intrarea în vacanța de iarnă de două săptămâni, însă o altă înfrângere ar tulbura și mai mult apele la echipa de lângă Turn, care încheie și acest an fără să fi jucat vreun meci în Liga 1 pe propriul teren. În tur a fost 2-2 la Buzău, cu Academica egalând în prelungirile reprizei secunde.

„Urmează un meci foarte greu, cu o echipă în revenire de formă. Chiar dacă nu stau bine în clasament, cei de la Clinceni au jucători cu calitate, care pot să facă diferența. Trebuie să mergem la Giurgiu cu gândul la toate cele trei puncte. Sunt sigur că avem puterea de a reveni și a demonstra încă o dată forța acestui grup. E un campionat mult mai greu ca cel de anul trecut, trebuie să recunoaștem”, a declarat Marco Dulca (22 de ani) înaintea acestei etape, a șasea din retur programată în 2021.

Chindia nu uită greșelile de arbitraj făcute împotriva sa

Chindia s-a considerat – și pe bună dreptate – o victimă a arbitrajelor în această toamnă. În afara jocurilor decise de greșeli de arbitraj, echipa din Târgoviște a pierdut puncte și la capătul unor evoluții slabe, vezi partidele cu Gaz Metan (0-1), Dinamo (0-1) sau ”FC U” Craiova (0-3).

„Dacă nu erau acele greșeli de arbitraj împotriva noastră sunt sigur că aveam cel puțin șase puncte în plus în momentul de față. Influențează foarte mult aceste erori, atât poziția echipei în clasament, dar mai ales moralul jucătorilor”, a comentat „olimpicul” Dulca pe subiect.

Înaintea meciului de la Giurgiu, Academica Clinceni ocupă ultimul loc, 16, cu 11 puncte, iar Chindia Târgoviște se află pe poziția a 13-a, cu 19 puncte acumulate în 20 de jocuri.

La Giurgiu se joacă fără spectatori. Neoficial, pentru ca Academica să aibă cheltuieli mai mici

Meciul de mâine de la Giurgiu – unde a ajuns Academica în perioada lucrărilor de la stadion, instalare nocturnă și schimbare gazon – se va disputa fără spectatori. Neoficial, gazdele au anunțat acest protocol pentru a evita cheltuieli suplimentare cu firma de pază sau cu cea de ticketing, în condițiile în care numărul spectatorilor ar fi fost minuscul, dacă tribunele rămâneau deschise.

  • 51 de meciuri a jucat Marco Dulca în tricoul Chindiei Târgoviște din vara trecută până în prezent, marcând două goluri, singurele sale reușite în Liga 1, competiție în care a mai evoluat pentru Viitorul Constanța, acum Farul.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

The post Chindia vrea să încheie anul cu victorie cu Academica, după două eșecuri neașteptate. Dulca: „Mergem la Giurgiu să luăm trei puncte.” Meciul cu Clinceni se joacă fără spectatori dintr-un motiv incredibil appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă