Antena 3, amendată în urma emisiunilor în care o acuză pe Clotilde Armand că ar fi furat voturi. Reacția edilului

1 săptămână in urmă 19

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 18:28

106 citiri

Antena 3, amendată în urma emisiunilor în care o acuză pe Clotilde Armand că ar fi furat voturi. Reacția edilului

Primarul Sectorului 1 din Capitală Clotilde Armand a reacționat marți, 12 octombrie, după ce postul Antena 3 a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru mai multe acuze nefondate aduse edilului într-o emisiune TV în care o acuză că ar fi furat voturi.

Conform deciziei CNA, Antena 3 a primit o amendă de 5.000 de lei.

"Amendă de 5.000 de lei postului Antena 3 pentru încălcarea dispozițiilor art. 40 alin. (5) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual în cadrul emisiunii „Exces de putere”, ediția din 06.08.2021 [„Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă”]”, se arată într-o decizie a CNA de marți.

Clotilde Armand a reacționat apoi pe Facebook, precizând că nivelul de știri false „create de PSD a ajuns prea departe” și că a deschis o acțiune în instanță în acest sens.

„Vă mai amintiți de acel fake-news grosolan prin care Antena 3 declara isteric “Clotilde cu mâna pe voturi!" titrând că eu aș fi fost în camera cu voturi din sediul BES 1? CNA tocmai a amendat acest post televiziune pentru difuzarea de știri false. Pentru că adevărul a fost unul singur: nu eram eu, era o altă persoană în sala respectivă.

Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Acum e timpul să plătescă. Am deschis și o acțiune în instanță împotriva celor care și-au permis să manipuleze în asemenea hal. Și nici bani de la primărie nu mai primesc aceste televiziuni. Așa cum primeau în vremea PSD”, a relatat Armand pe Facebook.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat, marţi, postul Antena 3 cu amendă de 5.000 de lei pentru încălcarea dispoziţiilor din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual în cadrul emisiunii "Exces de putere" din 6 august.

Potrivit unui comunicat al CNA, art. 40, alin. 5 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual prevede că "moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă".

Citeste si:

Clotilde Armand îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a împărțit bani doar la primarii PNL și PSD

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand l-a acuzat joi, 7 octombrie, pe premierul Florin Cîțu că a împărțit banii din Fondul de Rezervă al Guvernului doar către primarii PNL și PSD și că...

PSD, tot mai aproape de referendumul împotriva lui Clotilde Armand. Când s-ar putea organiza votul pentru demiterea primarului de la Sectorul 1

PSD s-a unit la începutul lunii cu mai multe partide din București pentru a aduna semnături și organiza un referendum pentru demiterea primarului de la Sectorul 1 din Capitală Clotilde Armand....

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

TelekomSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă