Ante Vukusic pleacă în vară din ”Iadul de la FCSB”! Posibila destinație a atacantului croat

1 lună in urmă 3

Liga 2: Universitatea Cluj - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova, 20:30, vineri, Digi Sport 1

Patronul de la FCSB a anunțat că Ante Vukusic nu va mai primi multe șanse la prima echipă, pentru că nu a demonstrat în cele cinci jocuri că poate oferi un plus în atac, și că în vară, când, de altfel, contractul expiră, cele două părți se vor despărți.

Presa din Slovenia, despre ”iadul” lui Vukusic la FCSB

Publicația Svet24, din Slovenia, țara în care Ante Vukusic a avut prestații apreciabile la Olimpija Ljubljana, a anunțat că atacantul croat urmează să plece de la FCSB, unde trăiește ca-n ”Iad”, și a înaintat și o posibilă viitoare destinație: revenirea în Slovenia.

Vukusic poate fi mulțumit măcar că a semnat doar pe șase luni cu echipa din România și va putea ieși din Iadul în care s-a trezit curând. Vukusic poate reveni în Slovenia, una dintre puținele țări în care s-a putut bucura de fotbal”, au scris slovenii.

Ante Vukusic a semnat cu FCSB din postura de fost golgheter al primei ligi din Slovenia, în stagiunea precedentă, când a punctat de 26 de ori în cele 35 de meciuri jucate în campionat pentru Olimpija Ljubljana, formație de la care a ales, însă, să plece, după un conflict cu conducerea.

Alături de Ante Vukusic, care nu a reușit să marcheze în primele cinci meciuri la FCSB, de la formația antrenată de Toni Petrea va pleca în vară și celălalt atacant central din lot, Alexandru Buziuc, intrat, de asemenea, în dizgrația patronului Gigi Becali.

Cum cei doi atacanți din lot vor primi puține șanse până în vară, FCSB, liderul din Liga 1, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, va ataca primul titlu după șase ani de ”secetă” fără un vârf veritabil în primul ”11”, Florin Tănase urmând să joace ”nouă fals”, post despre care a recunoscut că nu este favoritul său.

Etichete: atacant fcsb , ante vukusic , vukusic fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă