Ante Vukusic, lucrat de colegii de echipă? Helmut Duckadam, dezvăluire din vestiarul FCSB. „Nu va fi jucat. Aici trebuie să intervină patronul”

5 zile in urmă 14

Ante Vukusic a fost adus la FCSB imediat după ce Dennis Man a fost transferat la Parma pentru 13 milioane de euro. Atacantul croat a jucat patru meciuri, trei în campionat și unul în Cupa României, dar nu a rămas niciodată pe teren mai mult de 45 de minute. Gigi Becali este deja nemulțumit, iar Helmut Duckadam este convins că jucătorul nu se bucură nici de susținerea colegilor.

Ante Vukusic are patru apariții în tricoul FCSB, iar cel mai mult a jucat 45 de minute în duelul cu Academica Clinceni. Până acum nu a marcat niciun gol, iar Gigi Becali este deja nemulțumit. Helmut Duckadam are și o altă teorie. Este convins că fotbalistul este „lucrat” de colegi, în special de jucătorii importanți din ofensivă.

Echipa asta poate să reziste într-o competiţie gen Europa League?

Nu! La felul în care joacă acum, nu. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească.

Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat. Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză.

Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: «Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici»”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Look Sport.

Mihai Stoica a recunoscut că Vukusic a fost trecut pe bancă de Gigi Becali

Mihai Stoica a încercat să-l scuze, dar a recunoscut că Gigi Becali nu este mulțumit de jucătorul adus în această iarnă. Marcel Pușcaș a criticat dur strategia FCSB în cazul lui Vukusic.

„Ca de obicei, cineva (n.r. Gigi Becali) n-a avut răbdare cu Vukusic, dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa.

Vukusic nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgheterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Atacantul a ajuns la FCSB luna trecută, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de NK Olimpija, echipă la care a marcat 26 de goluri în sezonul 2019-2020.

The post Ante Vukusic, lucrat de colegii de echipă? Helmut Duckadam, dezvăluire din vestiarul FCSB. „Nu va fi jucat. Aici trebuie să intervină patronul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă