Ante Vukusic, ghinion uriaș la FCSB! A fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali, iar acum are o nouă problemă

1 lună in urmă 4

Ante Vukusic are parte de ghinion după ce a acceptat să semneze cu formația antrenată de Toni Petrea.

După ce Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră a FCSB-ului și le-a transmis oficialilor fostei vicecampioane a României să forțeze rezilierea contractului, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, atacantul are o nouă problemă serioasă.

Croatul în vârstă de 29 de ani nu face parte din lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj din etapa 29, iar Toni Petrea a explicat de ce lipsește atacantul la partida de pe „Arena Națională”.

Ante Vukusic s-a accidentat înainte de FCSB – CFR Cluj

Antrenorul principal al FCSB-ului susține că Ante Vukusic s-a accidentat cu 2 zile înainte de meciul pe care formația roș-albastră îl are cu CFR Cluj, în etapa 28 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021.

„Avem câteva probleme. Pe lângă suspendările lui Radunovic, Soiledis și Nedelcu, s-a accidentat și Vukusic acum două zile”, a declarat Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, chiar înaintea partidei cu CFR.

Cotat de site-urile de specialitate la 450.00 de eruro, Ante Vukusic a ajuns la FCSB pe 28 ianuarie 2021, iar contractul său cu gruparea roș-albastră e valabil până la finalul sezonului. Atacantul croat a jucat în 5 meciuri pentru FCSB dar nu a avut nicio reușită.

Înainte să ajungă la FCSB, Ante Vukusic a jucat în perioada 3 iulie 2019 – 28 ianuarie 2021 pentru NK Olimpija, formație la care a înscris 28 de goluri și a oferit 9 pase decisive în 50 de partide.

Cum arată echipele de start pentru FCSB – CFR Cluj:

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes CFR ClujArlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira

The post Ante Vukusic, ghinion uriaș la FCSB! A fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali, iar acum are o nouă problemă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă