Ante Vukusic, final de drum la echipa lui Gigi Becali? „A comis greșeala vieții când a semnat cu FCSB!”

6 zile in urmă 20

Ante Vukusic are probleme la FCSB. Patronul nu este mulțumit de el, iar Helmut Duckadam este convins că atacantul croat este „lucrat” de colegi. Jurnaliștii din Slovenia au strâns multe date în acest caz și au ajuns la concluzia că fostul golgheter de la Olimpija Ljubljana a greșit când a semnat cu formația din România.

Ante Vukusic are viață grea la FCSB. A jucat doar 82 de minute, dar se pare că patronul nu-l mai vrea la echipă. Degeaba a încercat Mihai Stoica să-i explice faptul că jucătorul este nepregătit, Gigi Becali nu i-a oferit croatului decât 12 minute în ultimele două partide.

Ziariștii din Slovenia au cercetat cazul și au vrut să afle ce se întâmplă cu fotbalistul care în sezonul 2019/2020 a marcat 26 de goluri în 35 de partide pentru Olimpija Ljubljana.

„Nu credem că suntem departe de adevăr când spunem că Ante Vukusic a făcut greșeala vieții când a spus la revedere echipei Olimpija și a semnat cu FCSB. Atacantul croat abia a ajuns la București și trăiește un adevărat infern”, au concluzionat jurnaliștii.

Ante Vukusic, motiv de scandal între Mihai Stoica și Marcel Pușcaș

Helmut Duckadam a lansat o ipoteză sumbră. Fostul director de imagine al FCSB este convins că Vukusic nu are nicio șansă pentru că este „lucrat” de vedetele echipei.

Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat. Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză.

Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: «Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici»”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Look Sport.

Mihai Stoica și Marcel Pușcaș s-au certat zdravăn din cauza acestui transfer și și-au aruncat vorbe grele.

„Hai să vedem. Cine l-a recomandat pe Vukusic? Și dacă l-a recomandat cineva ce competențe are acel recomandator? Are vreun ochi, o specialitate, o patalama la mână, un trecut fotbalistic?”, a spus fostul conducător al Stelei între 1996 și 1998.

„Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru.

Printre alții. Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?”, a fost reacția lui Mihai Stoica într-o postare pe facebook.

The post Ante Vukusic, final de drum la echipa lui Gigi Becali? „A comis greșeala vieții când a semnat cu FCSB!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă