Ante Puljic s-a pozat în tricoul noii sale formații. Un fost idol din „Ștefan cel Mare” l-a tachinat: „Bravo, tataie!”

2 luni in urmă 33

Fostul căpitan al celor de la Dinamo București, croatul Ante Puljic (33 de ani), și-a oficializat trecerea la noua sa echipă. Acesta a pozat în tricoul formației, miercuri seară, iar imaginea a fost postată pe contul personal de Instagram.

Fundașul central a semnat un contract pe un sezon cu formația de primă ligă israeliană, Bnei Sakhnin, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Va fi prima experiență în Israel pentru Ante Puljic, care a mai jucat în carieră la echipe precum Hajduk Split, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb (toate din Croația), KAA Gent (Belgia), Dinamo, Tom Tomsk (Rusia) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

Ante Puljic a semnat cu Bnei Sakhnin, în Israel

Ante Puljic a devenit, astfel, cel mai experimentat fotbalist din lotul echipei israeliene. Croatul va împlini 34 de ani începutul lunii noiembrie, în acest an. Singurii care se se apropie de ei sunt foștii internaționali israelieni Beram Kayal și Mahmoud Kannadil, dar care au „doar” 33 de ani.

În același timp, Puljic este al doilea cel mai bine cotat jucător din lot – 450.000 de euro, conform Transfermarkt, sub sârbul Nikola Cirkovic – 500.000 de euro.

Sezonul trecut, Bnei Sakhnin s-a salvat de la retrogradare cu doar două etape de final. A terminat cu doar un punct deasupra formație Bnei Yehuda.

Ante Puljic a plecat cu scandal de la Dinamo

Ante Puljic a rupt contractul cu Dinamo în luna iunie, chiar dacă mai avea un an de evoluat în „Ștefan cel Mare”. Acesta a intentat un proces clubului la FIFA pentru neachitarea a patru salarii, în valoare totală de 60.000 de euro.

Așa cum anticipam, nu s-a schimbat nimic în bine, așa că voi pleca. De ce să mai rămân? Am crezut un an și jumătate că se va schimba în bine. Mai ales după discuțiile din iarnă cu DDB, când am crezut în ei ca în familia mea, apoi a fost total opusul a ceea ce s-a promis.

 

Am patru salarii restante. În următoarele zile, ani, probabil, le voi primi, dar cu siguranță voi merge la FIFA și voi vedea care sunt drepturile mele

DDB ne-a dus cu vorba, pe mine, pe toți. Fabbrini se antrenează și așteaptă să plece. Anton e accidentat, dar, probabil, și el are gânduri de plecare.

 

Sorescu e stresat, trebuiau să-l lase să plece afară, la bani mai mulți, pierde și naționala. Dacă le-ar spune jucătorilor că pleacă gratis și să renunțe la bani, cred că fug și nu se mai uită înapoi”, a declarat Pujic, pentru gsp.ro, în urmă cu o lună.

Chiar dacă se antrena de săptămâni bune cu Bnei Sakhnin, Ante Puljic și-a oficializat noua provocare printr-o poză postată pe contul personal de Instagram.

La scurt timp, fostul idol din „Ștefan cel Mare”, Valentin Lazăr, l-a tachinat pe fostul său coleg: „Bravo tataie!”, stârnind amuzamentul fanilor. De asemenea, Steliano Filip s-a aflat printre cei care au apreciat noua postura a fostului fundaș dinamovist.

Pentru Dinamo, Ante Puljic a evoluat în 90 de partide: 76 în Liga 1 și 14 partide în Cupa României și Cupa Ligii.

The post Ante Puljic s-a pozat în tricoul noii sale formații. Un fost idol din „Ștefan cel Mare” l-a tachinat: „Bravo, tataie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă