ANM: În București, vremea va fi deosebit de rece - temperaturi până la -14 grade. Până când este valabilă informarea meteorologică

1 lună in urmă 44

În București, conform prognozei ANM, de vineri noapte și până miercuri la ora 10.00 vremea va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -12 și -8 grade, mai coborâte în zona preorășenească, sub -14 grade. Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului și vor fi cuprinse, în general, între -4 și -2 grade. Local se va semnala ghețuș.

De altfel, potrivit meteorologilor, va fi ger în toată țara, cu temperaturi minime de până la -20 de grade Celsius. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2:00, a intrat în vigoare o informarea de vreme geroasă.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Local se va semnala ghețuș.

Informarea meteorologică este valabilă până în 20 ianuarie, la ora 10:00.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă