ANM a emis prognoza meteo pentru luna august. Zonele în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale

2 luni in urmă 24

 Reduceri de până la 60% la vacanțele pe litoralul românesc din vara 2021 Reduceri de până la 60% la vacanțele pe litoralul românesc din vara 2021
  • Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pe tot parcursul lunii august, anunţă meteorologii.
  • Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în vestul ţării în prima săptămână din luna august, apoi devin normale.

Vremea în intervalul 2 – 9 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sudice şi sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea în intervalul 9 – 16 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Vremea în intervalul 16 – 23 august

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în jumătatea sud-vestică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Vremea în intervalul 23 – 30 august

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru acest interval, în jumătatea de sud-vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general excedentare în jumătatea estică a ţării, dar mai ales în nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

The post ANM a emis prognoza meteo pentru luna august. Zonele în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă