Animație: Vremea se schimbă dramatic în doar 24 de ore. Temperaturile se prăbușesc în toată țara, în weekend

1 lună in urmă 1

Scădere a temperaturilor

Diferențe mari de temperatură între zilele de vineri și sâmbătă

Observator

Sâmbătă (6 martie) vremea va deveni rece pentru prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării. Valorile maxime se vor încadra între 0 și 7 grade, ușor mai ridicate în extremitatea de sud-vest. Pe timpul nopții va fi și mai frig, temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -13 grade.

Strat nou de zăpadă la munte

Cerul va fi noros în zona Carpaților Meridionali și de Curbură și cea submontană aferentă unde va ninge moderat cantitativ și se va mai depune strat de zăpadă, dar și în sudul teritoriului unde local vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare.

În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar în centru și în est izolat va fulgui. Vântul va avea intensificări (ce vor amplifica senzația de rece) în zona montană, în special la altitudini mari în Carpații Meridionali, unde rafalele vor depăși 80 km/h, viscolind și spulberând zăpada și locale și temporare și în zonele joase de relief, cu precădere din sudul, estul și centrul teritoriului, cu viteze ce vor atinge izolat 50...60 km/h.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă